Mandulagyulladás. Mit tehetek, hogy hamarabb meggyógyuljon?
Figyelt kérdés
8 hónaposak vagyunk,tegnap folyamatos láz,és hasmenésünk volt.ma is ugyanez a helyzet,a lázat levinni alig tudom.A doki mandulagyulladást állapított meg,felirta a szükséges gyógyszereket.diétát javasolt még.Mit tehetnék még,hogy minél hamarabb elmúljon neki?és ha ez most elkezdődött nála akkor már előfordulhat,hogy gyakran lesz mandulagyulladása?2009. szept. 7. 12:20
1/4 anonim válasza:
szia
mi most labalunk ki egy torokgyulladasbol, a babam napok ota alig eszik valamit, csak szopizni hajlando,abbol is csak fenntarto adagot. en csepegtettem az orraba es neha porszivoztam is, mert nagyon be volt dugulva. a gyogyszrek mellett csak a komforterzetet tudtam biztositani(gyakran szopizott, egyutt aludtunk stb) mast nincs mit csinalni. o 8,5 honapos. jobbulast
2/4 anonim válasza:
Ha náthás is, szívd neki rendszeresen a nóziját.
Amúgy az ezüst kolloid nálunk nagyon sokat használt, csak ajánlani tudom.
Meg valami Calcium készítményt, az hamar levisz mindenféle duzzanatot.
3/4 anonim válasza:
Aloe firsöt fújj a szájába minél többször nálunk "csodákra képes". Jobbulást!
4/4 A kérdező kommentje:
sziasztok.fst-öt fujok én is a szájába,de nem náthás,és enni is szépen eszik,nagyon nagy hasmenése va,amitől kivan csípve a feneke,alig engedi krémezni,sokat szellőztetem,most kamillát főzök rá.azt is fujtam först-tel,de nagyon csípte neki.normaflórt és aktilt kap.a lázát most levittem,ennek örülök.most inkább csak kézben van és anyás nagyon.köszi a segítséget.
2009. szept. 7. 14:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!