Milyen fürdetőt és popsikrémet használjak?
A gyógyszertári popsikrémet nagyon nem szerettem. Én a sudokrémet használom, és jó a nivea is. Lehet hogy nektek mivel picik vagytok a nivea kéne még ha piros a popsija. Fűrdetőkrémet mivel érzékeny a lányom bőre még most is gyógyszertárit használunk, vagy naturlandosat, pedig már 10 hósak leszünk nemsokára.
Minden jót.
Ne gondold, hogy a gyógyszertári fürdető csak egy szar! 14 hónaposnak még mindig azt használjuk!
Kozmetikus/bőrgyógyász javaslatára anyósom is használja, mert nagyon száraz a bőre! Az a fürdető a legjobb!
Popsi: én Johnsos popsitörlőt használok, nem szokott piros lenni a popsija, ha mégis akkor Gabi babakrém/Gabi popsikrém (ez két különböző) Niveát is szeretem ami kifejezett popsikrém, vagy a Sudocreme.
Ezeknek a popsikrémeknek ugyanaz a hatóanyaga (cink-oxid) mindegyikben ez van csak más %-ban.
A gyógyszertári 10 vagy 15%-os a Nivea meg 20%.
A Nivea hintőporban is ez van! Az is nagyon jó pirosság ellen.
A Sudocrem az tömény cink-oxid, azzal nem kenheted naponta 6x, csak 1-2-szer.
Előző nem tudom, hol hallotta, hogy nem kenheti a sudocrem-et rendszeresen. Nekem kivétel nélkül mindenki ezt ajánlotta, orvos, védőnő, anyukák, így 16 hónapja azt is használom. Soha semmi gondunk nem volt a popsival.
Gyógyszertári fürdetőt mi az első tubust elhasználtuk, utána DM-eset használtunk, bevált.
Én is a sudocromre szavazok:)
Fürcsinek ökos-bio fürdetőt használok:)
Nekem is első baba, és magamra hallgattam. Első suta fürdetés óta használjuk a J&J termékeket. És nagyon bevátak. Gyönyörű a böre a kicsinek. Használd nyugodtan. A védőnő az anyukás az anyós, mi is csak tanácsot adhatunk, de te vagy az Anya, és neked kell tudni mi a jó a picinek és neked.
Lehet nem is válik be nektek a J&J, de vannak más fajták, próbálgassatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!