Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idős korig kapta a...

Mennyi idős korig kapta a babátok a tápszert?

Figyelt kérdés
11 hónapos lesz lassan a lányom, és reggel meg este még tápszert kap. Védőnő legalábbis azt mondta 1 éves korig maradjon meg ez így. Apósomék állandóan azt hajtják minek ekkora gyereknek már tápszer? Mennyi idős koráig akarom még adni neki, meg hogy ilyen francokkal etetem, ahelyett hogy rendes kaját kapna már. Mostmár a párom is elkezdte hogy lassan leszoktathatnám a tápszerről. Ti meddig adtátok a babátoknak? Utána rögtön bevezettétek a tejet, vagy mit kapott helyette?
2013. febr. 15. 09:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az én lányom 13 hónapos, én másfél éves koráig biztosan tápszert adok neki reggel és este, de lehet, hogy a 2 évet is megvárom a tejjel. A védőnőm másfél éves kor után javasolja tej bevezetését. Illetve a lányom nem egy jó evő, a tápszert viszont szívesen megissza, ezért én is úgy gondolom, hogy jobban megkapja a tápszerből a szükséges tápanyagokat, mint a tejből.
2013. febr. 15. 13:45
 12/14 anonim ***** válasza:
18hónapos a lányom és este még kap tápszert(Milupa 12+),én 2 éves koráig szeretném adni neki.
2013. febr. 15. 14:08
 13/14 anonim ***** válasza:
13 hónapos a kisfiam és még továbbra is a tápszert fogom adni neki,reggel és este kap.Egyébként a védőnő 2 éves koráig nem javasolja a tejet akkor inkább a tejitalt mondta.Ja ő ekcémás ezért nem akarom elsietni.
2013. febr. 15. 14:54
 14/14 anonim ***** válasza:
Az én kis lányom ma 20 hónapos de még mindig kap tápszert,jobb neki mint a tej.Viszont nyár körül mindenképp kell innia tejet hogy mire megy bölcsibe megszokja
2013. febr. 15. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!