Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen a (pilisvörösvári)...

Milyen a (pilisvörösvári) Csiri-biri torna?

Figyelt kérdés
Úgy tudom országszerte vannak, jár közületek valaki? Milyen? Élvezi a gyerkőc? Mennyi a beugró? ( a honlapon azt írják városonként változó az ár)
2009. szept. 7. 11:52
 1/5 anonim ***** válasza:

Igen járunk. 700 Ft a beugró, 10 hós a fiam és nagyon szereti. Mondókázunk, énekelünk, labdázunk, mozgatunk, nagyon vegyes. Én nagyon szeretem vinni, próbáljátok ki, megéri! Fejleszti a mozgását, csoportos interakciót stb.

[link]

2009. szept. 7. 12:17
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi!

Ide jársz a vörösváriba?

17 hós babával mennék, remélem értékeli.

Sokan vannak anyukák? Előre be kell jelentkezni, hogy megyünk? Váltócipő kell mindkettőnknek, vagy zokniban is ellehetek?

2009. szept. 7. 12:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem, én nem arra lakom, így részleteket sem tudok.
2009. szept. 7. 12:35
 4/5 A kérdező kommentje:
És nálatok van váltócipő?
2009. szept. 7. 12:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Annyira változó az ár, hogy a 18. kerületben 1100 Ft/alkalom, 5 alkalmas bérlet esetében 900 Ft/alkalom. Egy alkalom 40 perces.
2009. szept. 7. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!