Szerintetek mit lehet tenni ilyen esetben? 1 éves ikreim kizárólag tiszta pelusba kakilnak, vagyis a peluscsere után kb.10 perccel cserélhetem újra a pelenkájukat.
Az én kislányom is jobban szeret a tiszta pelusba kakilni.
Szerintem törődj bele, nincs ezzel semmi probléma. :)
Az enyém meg egyáltalán nem hajlandó pelenkába kakálni 6 hetes korától kezdve. Látom, hogy nyom(na), de bármeddig várok a pelakába nem nyomja bele. Ki kell bontanom és a pelenkázón megvárni, amíg elintézi. De azt sem ám a kibontott pelekára. Papírtörlő kell a popsija alá.
Ez van, már 6 hónapos. Én meg fogom próbálni bilire ültetni ilyenkor, ha picit nagyobb lesz.
Az én 11 hónaposom is mindig ilyen volt. Aztán a tesóm felvilágositott, hogy ő hogyan csinálta.
Mondjuk az enyém elég keményet kakil és a papírtörlővel vagy Wc papírral veszem ki alóla és megy a wc-be. Nagyon sok pelust elpazaroltunk mi is. De nem mindig sikerül ez a trükk.
TÉgy kakifogó papírt a pelusba, amilyet amosható pelenkákhoz is használunk, ilyet például:
és ha megvolt a kaki, azt kell csak kidobni, mehet vissza a pelus.
De ikrekkel szerintem otthonra jó megoldás lenne ha vennél pár tetrát, plusz fejenkét 2- 3 PUL külsőt, ilyesmit:
és ezt adnánd rájuk kakipapírral(a boltinál olcsóbban a mamami.hu- n vagy akár vaterán, teszen is találhatsz). Így nem lenne ekkora a "pazarlás":).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!