Zsíros, vastagon kenhető popsikrémet keresek?
Figyelt kérdés
Kislányom olyan gyógyszert kap, ami a vizelettel is távozik és kimarja a fenekét. Ezért valami nagyon vastagon kenhető, zsíros krémet keresek. Sudocremet és Neogranormont már próbáltuk. Ungentum infantumot ajánlották, erről nincs tapasztalom.2013. febr. 13. 21:28
11/15 A kérdező kommentje:
Kamilla teával töröltem át én is tegnap és meglepődtem milyen hamar rendbe hozta a fenekét! Most azért kerestem a zsírosabb krémet, mert sajnos kapja a gyógyszert még és megelőzni szeretném a felmaródást.
2013. febr. 14. 08:59
12/15 anonim válasza:
Én írtam a kamillaforrázatot. Én cinkoxidos neogranormont használok a fenekére. Nekünk nagyon bevált, persze van tubusos is itthon. A kamillával nagyon jó volt együtt.
13/15 anonim válasza:
Kedves 9-es, ha elolvasod még egyszer a válaszomat, akkor megérted, hogy ha valami olyasmi probléma van (mint a kérdezőnek), kicsípi a kaki mondjuk, akkor kenem alá a neogranormont, hogy gyógyítsa meg, és fölé a popsikrémet.
De megbocsájtok, semmi gond! :)
14/15 anonim válasza:
Ismet a bocsanatodat kerem, de akkor is megkerdezem kedves elozo, hogy akkor minek a popsikrem? Hiszen a neogranormon is ugyanazt teszi+hamosit.....na mindegy, biztosan en tudom rosszul....
15/15 anonim válasza:
igen, rosszul tudod!
a popsikrém, nem egyenlő a neogranormon kenőccsel.
nem egyenlő a funkciójuk. mi a francot nem értesz?
olvasd el esetleg a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!