Frászkarikaborsó kérdése:
4 hónapos státuszon miket néznek? Leírná valaki?
Figyelt kérdés
azokra gondolok mint pl. szemével arcot követ, nézegeti a kezeit, stb.2013. febr. 13. 10:58
1/7 anonim válasza:
1,3,6,12hós státusz van, 4hós nincs - én így tudom.
2/7 anonim válasza:
nincs 4 hós státusz,oltást katak csak a gyerekek 4 hónaposan.De megnézték a hosszát,súlyát.Egyébként nálunk nem nézik soha ezeket amiket leírtál,csak megkérdezik,hogy csinálja-e.Ha valamit úgy érzek,hogy nem stimmel persze azt megnézik.
3/7 anonim válasza:
Szerintem is csak azok a státuszok vannak, amiket az első írt. Ennek ellenére persze havonta kell menni dokihoz, 4 hónaposan oltás volt, megmérték és a doki meghallgatta, de semmi kérdés nem volt arról, hogy pl. miket csinál.
4/7 anonim válasza:
4 hósan nálunk sem néznek semmit, csak súlyt és hosszt. Legközelebb csak a 6 hónapos státusz van.
5/7 anonim válasza:
A védőnő készíti az 1,3,6,12hós státuszt- ott nézik ezeket amiket a kérdező mond.
Tanácsadásra meg fél éves korig havonta kell járni, 2-3-4hósan oltás(ok) is vannak, a hossz-súlymérésen kívül. +a dokival megbeszélitek, amit kell.
Legalábbis náluk így van.
6/7 anonim válasza:
A kiskönyvében meg tudod nézni, hogy melyik státuszon mit néznek.4 hósan nincs.
7/7 A kérdező kommentje:
köszi, nem tudtam hogy nincs 4hós, nekünk 2hósan meg 3hósan csináltak (gondolom akkor a 2hós valójában az 1hós volt).
2013. febr. 13. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!