Miért veszik meg a bolti, drága popsikrémet, ha a gyógyszertári, amit a doki felir is jó és olcsó?
Ti tudjátok, hogy a sudocrem állandó használata hosszú távon árt a babának? Az egy nagyon erős gyulladáscsökkentő, és arra való, hogy ha probléma van, használjon, nem arra, hogy hónapokon át állandóan azt használjuk...
Lányom 14 hós, még mindig a gyógyszertárit használom (és a fürdetőtőről is most tértem át Gabira nemrég).
Nekünk jó volt, soha nem volt gond vele.
Az úti csomagban mindig valami kicsi krém volt, amit mintának kaptunk, arra mindig elég volt.
Kedves utolsó!
Én a védőnő tanácsára használom a lányom popsijára a Sudocremet. Eddig semmi bajunk nem volt, lassan 16 hónapos.2600ft-ért vettem a 250gr-osat amikor megszületett és még mindig van benne. Nem kell havonta orvoshoz meg patikába járni, hogy beszerezzem és sose volt semmi baja a kicsi bőrének. Dokinéni még a szúnyogcsípésre is ezt ajánlotta.
Ezt nem tudom honnan vetted hogy a sudocream ártalmas??!!
Kórházakban elárulom neked ezt használják és nem a gyógyszertárit!
Szerintem amit a gyerekedre költesz- hogy neki jobb legyen- az nem hülyeség.Én nem igazán tehetném meg hogy mindig sudocremet v babét vegyek, de neki igenis megveszem.
MERT MINDENKINEK MÁS JÓ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!