Tegnap kapott oltást a fiam, az előbb mértem popsiban 36.7 a hője. Adjak neki kúpot?
Figyelt kérdés
2013. febr. 12. 11:21
11/16 anonim válasza:
Itt 37 foktól beszél hőemelkedésről gyerek esetében is, de elhiszem, hogy a dokid mást mondott.
12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Már megijedtem. Kétszer kapott már oltást és egyszer sem lett semmi baja,most meg olyan melegnek éreztem,a lázmérőnk gyorsabban csipogott,mint normál hőnél. Később még megmérem,de köszi a tanácsokat!
2013. febr. 12. 11:35
13/16 anonim válasza:
38 alatt ne csillapítsd, így dolgozik az immunrendszere, ez alapesetben igaz. De ha rosszkedvű, levert vagy fájdalmai vannak, akkor alvás előtt, este adhatsz neki kúpot, hogy pihenni tudjon.
14/16 anonim válasza:
Én nappal ilyen esetben biztosan nem adnék neki kúpot. 3 hónapos oltás után a lányomnak délután-este elkezdett felfelé kúszni, esti lefekvés előtt volt neki 37.3 (levonva), akkor azért éjszakára adtam neki kúpot, nem akartam, hogy éjjel még föntebb menjen esetleg.
15/16 anonim válasza:
Érdeklődöm, hogy jobban lett-e a babád. Tényleg az oltástól lett hőemelkedése? Vagy feljebb ment neki? (Nálunk sajnos sokan betegek most a családban, ezért is kérdezem)
16/16 anonim válasza:
Még egy elfelejtett kérdés :(
Na, mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!