Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tegnap kapott oltást a fiam,...

Tegnap kapott oltást a fiam, az előbb mértem popsiban 36.7 a hője. Adjak neki kúpot?

Figyelt kérdés
2013. febr. 12. 11:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
35%

[link]

Itt 37 foktól beszél hőemelkedésről gyerek esetében is, de elhiszem, hogy a dokid mást mondott.

2013. febr. 12. 11:34
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Már megijedtem. Kétszer kapott már oltást és egyszer sem lett semmi baja,most meg olyan melegnek éreztem,a lázmérőnk gyorsabban csipogott,mint normál hőnél. Később még megmérem,de köszi a tanácsokat!
2013. febr. 12. 11:35
 13/16 anonim ***** válasza:
38 alatt ne csillapítsd, így dolgozik az immunrendszere, ez alapesetben igaz. De ha rosszkedvű, levert vagy fájdalmai vannak, akkor alvás előtt, este adhatsz neki kúpot, hogy pihenni tudjon.
2013. febr. 12. 11:52
 14/16 anonim ***** válasza:
Én nappal ilyen esetben biztosan nem adnék neki kúpot. 3 hónapos oltás után a lányomnak délután-este elkezdett felfelé kúszni, esti lefekvés előtt volt neki 37.3 (levonva), akkor azért éjszakára adtam neki kúpot, nem akartam, hogy éjjel még föntebb menjen esetleg.
2013. febr. 12. 15:06
 15/16 anonim ***** válasza:
Érdeklődöm, hogy jobban lett-e a babád. Tényleg az oltástól lett hőemelkedése? Vagy feljebb ment neki? (Nálunk sajnos sokan betegek most a családban, ezért is kérdezem)
2013. febr. 13. 13:14
 16/16 anonim ***** válasza:

Még egy elfelejtett kérdés :(

Na, mindegy.

2013. febr. 19. 07:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!