24 órával felbontás után újra kell forralni a babavizet. És így meddig adhatom? Újabb 24 óra? Utána újra forralni kell?
Figyelt kérdés
2009. szept. 6. 12:36
1/4 anonim válasza:
Én mindég annyit forralok,amennyit megiszik aznap.De forralásra jó a síma csapvíz is.Babavizet néha kap csak.
2/4 anonim válasza:
Én soha nem forraltam újra a babavizet, miután felbontottam. Eleve hűtőbe tettem felbontás után, és amúgy is csak azért irkálják rá ezt a hülyeséget, hogy a gyártó védje önmagát, ha netán valami baci kerül a gyerkőc szervezetébe a vízből. De, mondja meg Nekem valaki, hogy lehetne baja a gyerekemnek a felbontott, hűtőben tárolt babavíztől, amihez rajtam kívül senki nem nyúl, és Én is vagy ezerszer mosok kezet naponta, és baromira figyelek a higiéniára. Plusz, a lakásunk is tökéletesen tiszta és higiénikus.
3/4 anonim válasza:
Ne haragudjatok, de én ezt akkora hülyeségnek tartom, ha már babavíz akkor minek forralni, azt a baba ha fölbontod akkor már adhatsd is neki, ha meg ha föl kell forralni akkor már a sima csapvíz is jó ha 5 percig hagyod, hogy lobogjon, vagy vegyél neki sima vizet és azt forrald fel. Talán mi is babavizen nőttünk fel és huha élünk??!!
4/4 anonim válasza:
Kedves utolsó, pont a hűtő tud tele lenni mindenféle bacival, nem véletlen, hogy nagyüzemben elvileg mindent külön kell tárolni: tejtermékes hűtő, húsos hűtő, felvágottas, zöldséges, stb., plusz ezen kívül a tojást teljesen külön, és gondolom otthon te sem így vagy berendezkedve:) Ettől függetlenül nálunk is higiénia van, erre nagyon figyelek én is, és egyetértek, semmi baja nem lesz a gyereknek, ha odadod neki felbontás után 24 órával forralatlanul (azért napokig ne hagyd bontottan állni szerintem, sőt, én nem forralnám újra sem). Nálunk egyébként elfogy 24 óra alatt az egy üveg, tápszer+tejpépek+a kicsi maradékot megiszom én:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!