Barátnőm kisfiúnak rakatott be fülbevalót! Ti mit szóltatok volna ha ilyet láttok?
Figyelt kérdés
2013. febr. 11. 17:32
11/15 anonim válasza:
Én sem tennék semmiképpen sem fülbevalót a kisfiam fülébe! De ez a szülő dolga, magánügy.
12/15 anonim válasza:
Én sem tetettem, sőt ha a második lány lesz neki sem fogok. Ha majd később kérik megengedem (ha a fiam kéri akkor is) de én magamtól nem tetetnék be neki. Nekem is volt ilyem ismerősöm amúgy, én nem törődtem vele, ha neki ez tetszik csinálja, az ő gyereke.
13/15 frászkarikaborsó válasza:
Azt hogy ő tudja, én az enyémnek nem rakatnék.
14/15 anonim válasza:
Nem szólnék semmit, de ha rákérdez hogy tetszik-e, akkor megmondanám a szemébe hogy nem tetszik, nem kertelnék és kezdeném el dicsérni hogy jajj de cuki, stb.. Én sem rakatnék a kisfiamnak fülbevalót, és nem tetszik ha valaki ezt teszi, de az ő dolga, az ő gyereke. Nem szabad beleszólni.
15/15 anonim válasza:
Ő dolga,bár kicsit vicces.Nekem lányom van fülbevalóval,rozsaszin rucikkal,de mindenki megkérdezi hogy jaj de aranyos kisfiu?!Hát párom már mondta nekem,ha legközelebb valaki ezt kérdezi majd ezt mondja: Igen fiú és épp b...nak nevelem,azért a sok rozsaszin rajta...Én nem tetetnék be,a lányom is azért kapott,mert megkérdeztem páromat legyen-e neki és mondta,hogy igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!