Az egész napom csak az altatásból áll? Mit csinálok rosszul?
Második baba,így mondhatom van némi tapasztalatom, de egszerűen nem tudom most mit csináljak.
5 hónapos elmúlt alányom, és egyszerűen már totál kivagyok. Az még oké,hogy nem akar egyedül elakudni a ksiágyban. De az már nem jó,hogy az altatási idő egyre hosszabbra nyúlik. Eddig kivittem babakocsiban max 5-10 perc és aludt, tegnap már 40 percig kellett tologatni,pedig a szeme majd leragadt, és aludt 10 percet. Ez megy napok óta több,mint félóra altatás és alig alszik valamit. Arról már nem is beszélek,hogy éjszaka legalább10 -12 alkalommal ébred.
Mit csináljak? Már teljesen tanácstalan vagyok.
Nem lehet, hogy jobban bírja, nem fárad el olyan hamar, mint eddig?
Lassan forog ide-oda, érdekli a körülötte lévő világ, lehet most kevesebb az alvásigénye.
Próbáld ki, hogy nem a megszokott időkben rakod le (kivéve este, az nálunk is szent dolog volt), hanem figyeled, mikor fárad el.
3 hónaposan hasra fordult, 3,5 hósan vissza, 4 hós volt,amikor elkezdett kutyázni, majdnem 5 hónapos amikor kúszni kezdett, ez volt 3 hete, most 5 hónapos és 1 hetes.
Tehát ha azt vesszük,már a kúszás sem "új" dolog.
Alig alszik, délelőtt egyszer, délután kétszer. Reggel fél8kor ébred, este fél9kor alszik el megint. És napközben 3*max 30 percet, de ehhez nagyon sokáig kell altatni.
FEhér az íne, kenem a fogát, de már nem tudom:(:(:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!