Mennyi idôsen kapott elôször cumit a babád és miért? Azóta cumizik vagy csak egyszeri alkalom volt?
Figyelt kérdés
2013. febr. 10. 16:02
1/9 anonim válasza:
Az első lányom cumizott,szerintem a kezdetektől,de csak a hagyományosat fogadta el,de azt nagyon szerette,3 is volt neki.Most a második lányom is cumizik és ő is csak azt a fajtát fogadja el.Ő kb. 2 hónapos korától(akkor jöttem rá,hogy ezt a fajtát adjam neki),most 3 hónapos.Megnyugtatás céljából adtam nekik.
2/9 anonim válasza:
A kórházban már volt cumia mert amíg ki nem kakálta magát csak ordított 2 és fél napig! Azóta csak ha meg kell nyugtatni vagy alváshoz! Kisebbként evés után is kellett neki megt nem nyugodott meg,hogy elfogyott a kajcsi!
3/9 anonim válasza:
Kb. 2 hósan, mert nem akartam adni...De alváshoz végül beadtam a derekamat! Nappalra semmiképp nem adnám! Azóta alszunk, és ha kiesik neki, sem sír érte,viszont elalvásig igényli!
4/9 anonim válasza:
Ahogy megszületett talán 1 hetesen adtam cumit a szájába. Lépten nyomom nyomta a szájába, aztán úgy 4 hósan nem fogadta el és elkezdte az ujját szopni. Aztán 8 hósan az ujjszopásról is leszokott.
5/9 anonim válasza:
3 hetesen, próbaképp, hátha attól megnyugszik, elalszik, de kiköpte. azóta nem próbáltam
ha nyugtatni/altatni akarja magát, akkor úgy csinál a szájával, mintha szopizna. most 8 hónapos
6/9 anonim válasza:
Már a kórházban kapott. Akkor elvolt vele. Itthon nem nagyon kellett neki, aztán 2 hónaposan azzal aludt el. Hasra fektettem, cumi, és aludt is. Ez tartott kb 1 hónapig, és ennyi volt a cumis pályafutása. Utána nem kellett már neki.
7/9 frászkarikaborsó válasza:
kb 2 hetesen, mert kétségbe voltam már esve hogy nyugtalan és nem képes elaludni. Cumival megnyugodott, aztán a hasfájós korszakban kb éjjel-nappal cumizott, ahogy elmúlt a hasfájása már csak alváshoz kapja, ahhoz muszáj mert ha nem tömöm be a száját vele, akkora nyáltócsát készít maga alá hogy öröm nézni. Babakocsizáshoz, hordozáshoz szintén kapja, mert ott is túl sok inger éri az arcát (takaró, kendő), és nyalakodni akar.
8/9 anonim válasza:
4 napos korában kapott először. Csak alváshoz mostmár neki, hogy meg tudjon nyugodni és ilyen hidegben sétához is visszük, mert inkább a cuminak magyarázzon szerintem. Most 7 hónapos
9/9 anonim válasza:
Elsőnek kb két hetesen kapott,utána 3hetes korától hason alszik,csak alváshoz kapott, 4hetesen már csak babakocsiba és kendőbe heti 1-2x.2hónaposan már nem fogadta el egyáltalán.4hónapos múlt,egyszer nem cumizott azóta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!