Nektek melyik pelus a legjobb éjszakára?
Figyelt kérdés
Én pamperst használok de gyakran 1-2 óra körül felkel,hogy kicseréljem!2013. febr. 10. 15:38
11/13 anonim válasza:
Pampers premium care. Nappal Libero, mert volt DM kupon hozzá, de valószínű marad nappalra is a Pampers. A narancssárga viszont a Pampersből, ami olcsóbb, az nekünk túl hamar átázott. Ez kibírja reggelig. Fiam van. Libero sajnos büdös, a gyereknek pisi szaga van tőle egész nap. Azt én is észre vettem, hogy a fiam 8 kg, és bőven jó rá a lIbero 3-as, ami pont 8 kg-ig van, mert a 4-es, ami 7kg-tól 14-ig van, az nagy volt, kifolyt. Ugyanez történt a Pampersel is, így most abból is a 3-ast vettük. Amúgy oldalt erősebb a gumija, mint a Liberonak. Még bevált éjjelre a DM babylove is.
13/13 anonim válasza:
Nálunk a pine bírta a legtovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!