Hippes babaápolsi termékekről mi a véleményetek? 3 hós babánál lehet használni? A Gabi jobb?
1 éves koráig csak gyógyszertárit használtam.
Hipp, Gabi, Johnson és társai telis tele vannak allergénekkel, kőolajszármazékokkal stb...
2es vagyok. Aki lepontozta a válaszomat, csak használja továbbra is ezeket a szemeteket.Az Ön dolga, az Ön gyermeke:)
Ja, és tessék pontozni, mint a dedóban!!!
(Lehet hogy jobb lenne utána olvasni a dolgoknak,mint a reklámoknak hinni. De tudom, ez egyes színvonalon igen nehéz...)
Nos "kedves" előző, a 2-es, és a 4-es választ is jómagam írtam.(7es válaszoló)
De az Ön kritikán aluli stílusa Önt minősíti.
De csak nyugodtam ócsároljon. Ha legalább ez némi boldogságot csempész a sivár napjaiba. :)
Hű,mekkora balhé van itt,nyugalom!!!!
Nos,én csak annyit fűznék hozzá,hogy biztos sok igazság van ezekben,maradok is még egy darabig a gyógyszertárinál,viszont nekem a védőnő javasolta,hogy olívaolajjal kenjem a baba popsiját és azzal fürdessem,mossam a haját,na jó piros is volt,sőt még most is,és csak a naturlandos kenőcs használ.
A hajmosáshoz a koszmó ellen tényleg jó,de a Penathen babaolaj tapintásra is sokkal finomabb.A fürdetést már csak azért sem olívaolajjal csináljuk,mert nagyon csúszik.Na,amikor mondtam a dokinak,hogy ezt mondta a védőnő,akkor ő azt mondta az olívaolaj nem jó,mert a növényi olajok allergiához vezetnek,akkor most az ember kinek higgyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!