Teljesen kimerültem. A háziorvos beutalhat "kényszerpihenőre" pár napra a kórházba? Ha nem, mit tegyek?
Kislányom pár nap múlva lesz 8 hónapos. Imádom, Ő a mindenem! De sajnos elég nehéz eset - én ezt elfogadtam, így szeretem, mert az enyém/miénk, Ő az, akire nagyon sokáig vártam. Stresszes terhesség, és rendkívül nehéz szülés után egy rossz alvó babával térhettem haza a kórházból. Amióta megszületett 1 éjszakát aludt végig, egyébként van hogy 10x is kelni kell hozzá, de átlagban 2 óránként így kb 4-5x éjjelente. Fogzik, most kezdett el mászni, frontérzékeny stb. Napközben is nagyon keveset alszik sajnos. Próbálkozom ezzel-azzal (altatási módszerek, homeopátia stb) de még nem találtam rá a végleges megoldásra. Apát egyszerűen nem tudom bevonni az éjszakázásba, nem mondja el, hogy miért nem hajlandó kivenni ebből a részét, holott MINDEN MÁSBAN számíthatok rá, és imádja a kislányát. Nem értem, de nem tudok vele mit kezdeni.
ÉN viszont már nem bírom így. Egyszerűen úgy érzem, bele fogok ebbe halni, ha nem tudok pihenni SOHA. Már egyre nehezebben megy a napi rutinfeladatok elvégzése, sokszor nem tudok már türelmes lenni a kislányommal sem. Elfelejtek dolgokat, nem jutnak eszembe szavak, hülyeségeket csinálok - egyre gyakrabban. Néha elhomályosodik a látásom, szédülök, pár napja a szívem is szurkál. Félek, hogy így valami baj lesz előbb utóbb... Szükségem lenne pár alvással töltött éjszakára, és nyugis napra. Beutaltathatom magam a kórházba, ha ezt elmondom a háziorvosnak? Mit tegyek? Iszonyúan kivagyok.......
Nagyik?!
Heti 1 napra, estére lepasszolhatnád a picit.
Altasd magatok között a kicsit!
Hívd el a Mamit oázis napra!
Off: ...és ha kórházba mész, akkor ki látja el a gyereket?? Apa?? Akkor Apa így is kibírná azt a 2-3 éjszakát.
A kórházban sokkal jobban kiborulnál (szerintem) a kislányod nélkül.
Szedd össze magad! Nehéz időszak - mindannyian kibírtuk. Anya lettél - felelős lettél, és már nem körülötted forog a világ.
A dackorszak idején is kérsz majd egy beutalót?
Sok nehéz időszak lesz még - nem menekülhetsz!!!!
Én sem látom jó ötletnek, hogy a kórházba utaltasd magad!!
Ha nincs nagyi, tesó, barátnő, aki tudna neked segíteni egy-egy éjszakára, akkor babysitter éjjelre, vagy hétvégén éjszaka a férjed, vagy hétvégén napközben elviszi tényleg egy körre a babát, Te meg alszol addig.
Ki KELL pihenned magad!!
Kedves Kérdező!
Nem vagy egyedűl nekem 9 hónapos lesz a kisfiam.Terheséggem nagy részét kórházban töltöttem.Kis fiamat 3 hónaposan megműtötték.Két hós koráig nem tudott szopni 3 óránként fejtem.Férjem Havonta pár napot van velünk itthon.Kis fiam óránként fent van.Egyedűl vagyunk egy idegen városban.Minden családtagom messze van.Még is nehezen de bírom.Nincs más lehetőség.Cipelem nőgyógyhoz ,fogorvoshoz stb.Nekünk sincs még fogunk.Az is kínozza.Napközben 2 szer 20 percet alszik.Én addig főzök,mosogatok stb.Nehezen de hozzá tudtam szokni.Csak fel a fejjel.És ne utaltasd magad kórházba.A férjedel kell megbeszélni a dolgokat.Legalább neked van segítséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!