Reggel készítettem Mecsek Baby teát. Ezt egész nap adhatom a bébinek? Ha a 2 szopi között kínálom meg vele, az jó?
Figyelt kérdés
2009. szept. 5. 13:51
1/4 anonim válasza:
Persze, adhatod egész nap, és jó, ha két cici között adsz neki. De tökéletes az is, ha felforralt lehűtött vizet adsz neki. És a teát se ízesítsd semmivel!
2/4 anonim válasza:
Szerintem tök felesleges adni neki bármit, ha szopizik, de hát Te tudod. Kislányom, amíg szopizott, soha nem igényelt egyéb más folyadékot. Ha szomjas volt, akkor is cicizett csak.
3/4 anonim válasza:
Igenis kell a folyadék,nyugodtan add neki a teát. Mi is isszuk :-)
4/4 anonim válasza:
Az én dokim azt mondta,ne adjak neki semmi folyadékot,föleg ne teát! Ha nagyon akarok,akkor babavizet,de az is fölösleges. Pedig az én babám nagyon hasfájós,de akkor sem javasolják a teákat. Valahol olvastam,hogy tönkreteszi a bélflórát,meg a gyomorfalról lemossa az anyatejet,ami védöréteget képezne. De te tudod! Ha megissza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!