Napi egyszeri szoptatassal meddig lesz tejem? (a tobbi tapszer)
Szerintem is alkat függő, de főleg baba függő!! Vannak barátnőim akik simán szoptattak napi 1-2 szer tápszerezés mellett és elég sokáig.
Nekem ez nem sikerült:(
Első kisfiúnkat 3 hónapig tudtam szoptatni, tápszer mellett.Az utolsó hetekben már nagyon ordított, ha csak közeledtem a cicimmel....nem jött belőle elég tej és csak idegesebb lett ha erőltettem...
Kislányunk ugyan ezt csinálta. kb 2-2,5 hónapig tudtam cicire tenni.
Ők már 4 és 5évesk. Sikerült túltenni magam a "kudarcon".
A legkisebb gyerkőc most 3 hónapos.Nagy elhatározásokkal kezdtem neki a szoptatásnak (tea, 2-3 l folyadék, alvás, pihenés, sör, homeopátia, fejés, igény szerinti, non stop szoptatás.....) van még valami?:-)
2 hétig tudtam szoptatni:-(
Nekem hiába volt, neki nem volt türelme... ordított a kaja után, minden szoptatás után (hiába volt az 40-50-60 perc) követelte a kaját. Hát persze, hogy tápszerhez nyúltam. Így aztán pár nap múlva már nem kellett neki a cici. Fejtem egy darabig, de a nap végére 20-30 ml jött össze a két mellből, úgy hogy 3-4 óránként fejtem....Hát nem sok értelme volt.
Szóval szerintem ha a babád "szeret" szopizni és neked sikerül fenntartani azt a napi egyszeri tejmennyiséget, akkor ameddig csak akarod.
De ez a ritkább sajnos:-(
Ha neki nem lesz türelme, vagy neked nem megy simán a tejtermelés, akkor meg vannak számlálva a napok.:-(
Érdemes mindent megtenni,aztán elfogadni bárhogy is alakul!
sok örömet a babához!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!