Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Napi egyszeri szoptatassal...

Napi egyszeri szoptatassal meddig lesz tejem? (a tobbi tapszer)

Figyelt kérdés
2013. febr. 8. 18:22
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat! Egyikotok irta, hogy uvoltott a babaja amikor szoptatni akarta. Az enyem is ezt csinalja napkozben. Mar csak este tudom szoptatni. Fejni nem tudok, mert faj. (az elso lanyomnal sem fejtem, de nala tobb tejem volt.)
2013. febr. 9. 13:47
 12/12 anonim válasza:

Szerintem is alkat függő, de főleg baba függő!! Vannak barátnőim akik simán szoptattak napi 1-2 szer tápszerezés mellett és elég sokáig.

Nekem ez nem sikerült:(

Első kisfiúnkat 3 hónapig tudtam szoptatni, tápszer mellett.Az utolsó hetekben már nagyon ordított, ha csak közeledtem a cicimmel....nem jött belőle elég tej és csak idegesebb lett ha erőltettem...

Kislányunk ugyan ezt csinálta. kb 2-2,5 hónapig tudtam cicire tenni.

Ők már 4 és 5évesk. Sikerült túltenni magam a "kudarcon".

A legkisebb gyerkőc most 3 hónapos.Nagy elhatározásokkal kezdtem neki a szoptatásnak (tea, 2-3 l folyadék, alvás, pihenés, sör, homeopátia, fejés, igény szerinti, non stop szoptatás.....) van még valami?:-)

2 hétig tudtam szoptatni:-(

Nekem hiába volt, neki nem volt türelme... ordított a kaja után, minden szoptatás után (hiába volt az 40-50-60 perc) követelte a kaját. Hát persze, hogy tápszerhez nyúltam. Így aztán pár nap múlva már nem kellett neki a cici. Fejtem egy darabig, de a nap végére 20-30 ml jött össze a két mellből, úgy hogy 3-4 óránként fejtem....Hát nem sok értelme volt.

Szóval szerintem ha a babád "szeret" szopizni és neked sikerül fenntartani azt a napi egyszeri tejmennyiséget, akkor ameddig csak akarod.

De ez a ritkább sajnos:-(

Ha neki nem lesz türelme, vagy neked nem megy simán a tejtermelés, akkor meg vannak számlálva a napok.:-(

Érdemes mindent megtenni,aztán elfogadni bárhogy is alakul!

sok örömet a babához!

2013. febr. 11. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!