Pelenkázótáskában milyen gyakran raktok "rendet"?
Én folyamatosan pótlom a dolgokat benne, mondjuk mi sokszor járunk át nagyikhoz, dédikhez, így 'elfogy' minden. Hetente 2* viszem a fiamat Dévényeshez, ott 'elhasználjuk' a textilpelusokat, (2 van a táskában általában) mert össze-vissza nyáladzik a drágám. :)
Tápszer egy anyatejgyűjtő dobozban van, azt kb 2 hetente cserélem, új pohárban frissebb tápszert rakok be. 1 kis üveges babavíz mindig van végszükség esetére, de mindig van nálunk cumisüveg annyi forralt vízzel, amennyi kell. Amint hazaérünk, felhasználom azt is, ha megmaradt.
Leírom, nálunk hogyan megy ez:
A mindennapi sétához nem viszem a "pelenkázótáskát" (habár olyanom nincs, de egy erre a célra kinevezett batyuról írom). Oda minek?! 4 és fél hónapos a babóm, séta közben nem fogom elkezdeni átpelenkázni! Egyszer szívtam meg, mikor a Tesco közepén végezte el a dolgát, de 20 percen belül haza értünk, nem szívesen tettem volna tisztába ott!
Ha meg megyünk valahova (nagyikhoz, stb), akkor az alap darabokhoz (utazó popsitörlő, utazó popsikrém, 4 db pelenka, 2 db textilpelus) beteszem az aktuális dolgokat: váltó ruha, orszi-porszi, ha éppen kell szemcsepp, vagy más hasonló. Emellé kell még vinnünk a sterilizátort teljes menetfelszereléssel, tápszert, babavizet, és az aktuális lefejt anyatejet, mivel fele-fele arányban kapja ezeket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!