Mi a véleményetek Dr. Makay Erika érdi gyermekorvosról?
Minden tapasztalat érdekel!
35 h.km.
Szia!
Nekünk ő a gyermekorvosunk. Nagyon alapos és kedves, csak ajánlani tudom.
Egy 3 hónapos kislány anyukája
Nekünk Ő a gyerekorvosunk. Én meg vagyok vele elégedve. Amikor megszületett a kisfiam, hetente jött hozzánk a 6. hétig.Később pedig, ha bármi kérdésem volt/van, mindig türelmes. Kisfiam születése nem volt éppen simának mondtható, 4/9-es lett az apgarja. Talán a születési körülményeknek is betudható, de ha bármi kételyem merült fel a kisfiam fejlődésével kapcsolatban, mindenben támogatott, kaptunk beutalót egy-egy vizsgálatra, ha arról volt szó.
A családban és a barátnőim között, mindenki hozzá hordja a gyermekét. Még senkitől nem hallottam rá panaszt. Mi is nagyon meg vagyunk vele elégedve. Bátran merem ajánlani!
Szia!
Nekem 18 éves koromig ő volt az orvosom. Volt, hogy nem hitte el, hogy rosszul vagyok, félre diagnosztizált, e miatt lett egy vissza térő betegségem. Ezek után még ő volt lekezelő velem. Az orvosi titoktartást pedig hírből sem ismeri. Többeket ismerek akik másik orvoshoz kérték át magukat tőle.
Ma már én is anyuka vagyok, de nem vinném hozzá a kislányom.
Ezek az én tapasztalataim, lehet, hogy mással rendes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!