Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisfiúnak keresztelőre valami...

Kisfiúnak keresztelőre valami maradandó és emlékezetes ajándék-ötlet?

Figyelt kérdés
2009. szept. 4. 19:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Logikusabb lehetőség? Akkor miért a "kijelöl, jobb egérgomb, másol, beillesztést" gyakorlod, miért nem írtad le azt a fantasztikus logikusabb lehetőséget?

Én kérek elnézést, hogy volt merszem leírni, hogy egy vallási szokáshoz kapcsolódóan vallásos ajándékot mertem vásárolni.

2009. szept. 4. 21:20
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

hűűűha!

hát elnézést előre is, h beleszólok a vitába. szerintem a Biblia tök jó dolog volt, én biztos, h baromira meghatódtam volna, ha ezt kapta volna a fiam.

Érdekes dolog azért, h naponta olvasom itt, h nem vagyunk vallásosak, de akarunk keresztelőt... minek? ha nem hiszitek el???

és a mennyibe kerül a keresztelő? és hasonló intelligens kérdések.

fogalmatok sincs sem a vallásról, sem a vallási szokásokról, de leugatni mindenkit le lehet, mert az könnyű, és nem kell hozzá ész.

a kérdésre válaszolva: én senkitől nem kértem semmit. ez bensőséges dolog, nem lakodalom, v ilyesmi. amúgy mindenki hozott apróságokat, ami épp a korának megfelelő volt. kis könyv. bábok, ilyesmi...

2009. szept. 4. 21:37
 13/15 anonim ***** válasza:
Gyönyörű ajándék volt a Biblia ha száz éves, ha nem.
2009. szept. 4. 21:54
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

én nem vagyok egy nagy vallásos,előre leszögezném

de hogy a kérdésedre válaszoljak:

valami maradandót szeretnél?ott és akkor biztosan készül majd fotó rólatok.Csináltatnék belőle egy olyan képet,ami "üvegbe" van rejtve,Vagy gömbbe,vagy kocka formájúba.Egy pár helyen láttam már ilyent.És írnék neki hozzá most,a mostani érzéseimről vele kapcsolatban egy levelet,amit majd nagyobb korában elolvashat...

legalábbis én,ha nem is keresztelőjén,de névadóján ilyent fogok csinálni a fiamnak.....

2009. szept. 4. 21:54
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
4 éves fiamnak lesz keresztelője, és a keresztapától én is egy (gyerek)bibliát fogok kérni. ez egy vallásos dolog, nem az ajándék a lényeg.. és amúgy is rengeteg ajándékot kap más ünnepeken...
2009. szept. 4. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!