Miért van az, hogy 9 hónaposomnál evés után néha hallom, hogy visszajön Neki az étel, de nem bukja ki? Többi lent
Figyelt kérdés
Akkor kezdődött,amikor elkezdett mindent egyszerre csinálni:mászni,felállni,egy percre sem marad nyugton.Első napokban többször csinálta ,azóta 1-2 hét eltelt és már lényegesen kevesebbszer. Az etetőszékben hagyom akkor nem csinálja ezt,de amint kiveszem már hallom. Őt nem érdekli, állandóan mosolyog,nyugodt baba. végig alussza az éjszakát is. Ja és észrevettem,hogy akkor van inkább,ha sokat iszik. Szerintetek?2013. febr. 6. 11:53
2/9 A kérdező kommentje:
Tényleg? Mert a háziorvos azt mondta,h 9 hónaposnál már nem normális. :(((
2013. febr. 6. 11:56
3/9 A kérdező kommentje:
még annyit hozzáfűznék,hogy este sokat eszik,de bealszik rajta,hasra! teszem aludni és nem csinálja,pedig tele a pocija.szóval tuti,hogy összefügg a mozgással.
2013. febr. 6. 12:02
4/9 anonim válasza:
Első vagyok! A lányom 11 hós. Van néha, mikor kaja után büfög, semmi nincs, rá 10 percre, mert sokat mászkált hallom, h visszajön kicsi, de lenyeli! Gondolj bele, ha kaja után elkezdenél sportolni, neked nem jönni vissza kis kaja???
5/9 A kérdező kommentje:
Igazad van és tudom,de azt mondta az orvos,hogy menjünk el gasztróra és félek,hogy kitalálják,hogy refluxos és teletömik gyógyszerekkel. Teljesen kivagyok. :(
2013. febr. 6. 12:18
6/9 anonim válasza:
Szerintem ne foglalkozz vele! Az én lányom amikor kicsi volt refluxos volt, de nem kapott gyógyszert! Kinőtte! Azóta sosem bukik. Ezt is néha csinálja, ami érthető, hisze mozognak folyamatosan! Szerintem, ha napi 3-4× csinálja max. akkor nem kell aggódnod, de ha fél óránként van ilyen, akkor kell dokihoz vinni! Ne izgulj és ne foglalkozz a dokival, h mit mond!
7/9 anonim válasza:
Szerintem sem baj! Egy éves korra kell ezt kinőni! Ha hasra teszem a kisfiam, azonnal böfög és bukik, semmi gond ezzel, a mozgástól van!
8/9 A kérdező kommentje:
És az sem gond szerintetek,hogy mondhatom minden étkezésnél van(kivéve az esti)?
2013. febr. 6. 13:11
9/9 anonim válasza:
Gondolom este már álmos, nem mozog annyit. De ha ennyire aggaszt, csak vidd el orvoshoz, lehet az nyugtatna meg igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!