Hogyhogy ilyen sok idejük van a kisgyerekes szülőknek?
Egy pár hetes baba mellett az embernek sokkal több ideje van,mint egy egy-kétéves mellett.
Úgy gondolom,hogy túlzott feltételezés az,hogy mindenki,mindig a facebookon lóg.Én pl van,hogy bekapcsolom a gépet 5 percre,gyorsan hozzászólok xy képéhez,hogy milyen édes kisbaba vagy tudom is én és ennyi.Nem telik 2 percbe sem:) Nem rohad a háztartásunk,és úgy gondolom,hogy eleget foglalkozom 8 hónapos és az áprilisban 4.évét töltő kislányaimmal,mégis van futólag időm ezekre a dolgokra.Lehet rossz anya vagyok emiatt nem tudom,majd később a lányaim megmondják,de nekem néha felüdülés az,hogy este mikor apa hazajön el tudok menni futni egyet,vagy amíg ők játszanak,én beleülök egy kád forró vízbe a táblagéppel-mint most.-Ilyenkor ha akarnék 200 képet is feltölthetnék a gyerkőcökről,mégis foglalkozom velük éjjel-nappal,megállás nélkül,és lehet meglepő,de még sohasem felejtettem a nagyobb lánykámat az óvodában.
14-es vagyok
2.:
ne haragudj már rám, én épp nyugtatni próbáltalak. csak azt akartam ezzel mondani, h nem érdemes törődni a pontozással :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!