Baj, ha az almát nem műanyag reszelővel reszelem?
Attól függ mikor kezdted a hozzátáplálást. Ha 4 hónaposan, akkor 5-6 hónaposan már ehet csirkehúst.
Amúgy nem baj, ha nem műanyaggal reszeled, szerintem jobb is. Én üvegreszelővel reszeltem.
Igen, ha a hozzátáplálást 4-5 hónaposan kezdi az ember akkor 6 hónaposan már bevezethető a husi. Én sok helyen ezt olvastam, de a védőnőm is ezt mondta, úgyhogy én ennek megfelelőlen vezettem be 6 hónaposan! 4 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást...
Nekem van műanyag almareszelőm, de azzal olyan szálasra reszelte, hogy nem bírta megenni a lányom, úgyhogy én a sima apró lyukú fém reszelővel reszelem neki, a legjobb az, aminek 4 oldalról felfelé állnak a kis pöckei, remélem tudod melyikre gondolok :) Azzal igazán jó pépes lesz...
És igen, én mindent gyümölccsel adtam kezdetben, mert máshogy nem ette meg a zöldséget. Aztán amikortól bevezettük a husit a főzelékben, onnantól már megette gyümi nélkül is... És mindegy melyikkel folytatod, a répát jobban szeretik általában ha édesebb fajta, de ez is babafüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!