Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baj, ha az almát nem műanyag...

Baj, ha az almát nem műanyag reszelővel reszelem?

Figyelt kérdés
Az lenne még a kérdésem,hogy hogyan lehet az hogy most kaptunk egy bébiételt ami alma-banánpüré csirkehússal és 5hótol való,de a hozzátáplálási táblázat azt írja,hogy a csirkehús 7hótól való.Ti mi szerint tápláltok hozz?Ahogy észrevettem ez egyre jobban egyén függő,hogy ki mikor mit ad a babájának,és nincsenek szabályok.Még egy kérdés,alma után krumplit,vagy répát adjak?Ha a krumplit nem fogadja el a kisfiam magába akkor almával adjam neki?Előre is köszi a segítséget
2013. febr. 5. 11:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Attól függ mikor kezdted a hozzátáplálást. Ha 4 hónaposan, akkor 5-6 hónaposan már ehet csirkehúst.

Amúgy nem baj, ha nem műanyaggal reszeled, szerintem jobb is. Én üvegreszelővel reszeltem.

2013. febr. 5. 11:47
 2/4 anonim ***** válasza:

Igen, ha a hozzátáplálást 4-5 hónaposan kezdi az ember akkor 6 hónaposan már bevezethető a husi. Én sok helyen ezt olvastam, de a védőnőm is ezt mondta, úgyhogy én ennek megfelelőlen vezettem be 6 hónaposan! 4 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást...

Nekem van műanyag almareszelőm, de azzal olyan szálasra reszelte, hogy nem bírta megenni a lányom, úgyhogy én a sima apró lyukú fém reszelővel reszelem neki, a legjobb az, aminek 4 oldalról felfelé állnak a kis pöckei, remélem tudod melyikre gondolok :) Azzal igazán jó pépes lesz...

És igen, én mindent gyümölccsel adtam kezdetben, mert máshogy nem ette meg a zöldséget. Aztán amikortól bevezettük a husit a főzelékben, onnantól már megette gyümi nélkül is... És mindegy melyikkel folytatod, a répát jobban szeretik általában ha édesebb fajta, de ez is babafüggő.

2013. febr. 5. 12:43
 3/4 A kérdező kommentje:
5,5 hónapos a babám és 5 apja kapja az almát
2013. febr. 5. 12:52
 4/4 A kérdező kommentje:
Kedves 2.válaszoló,én is azzal reszelem amivel te :D
2013. febr. 5. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!