Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Autósülés! Megfordítsam?

Autósülés! Megfordítsam?

Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne,hogy a fiam 10 hónapos múlt,a súlya 10 kiló.Az autóban dönthető ülésben ül(stabilan már tud)menetiránnyal ellenkezőleg.0-18-as ülése van.A lába már nem fér el kinyújtva,behajlik.Ilyenkor megfordítsam menetiránnyal megegyezően?Köszi a választ!:)
2013. febr. 4. 13:24
 1/7 Jégtánc ***** válasza:
100%
Mi nemrég váltottunk ülést ,lányom is magas .Menetirány szerint ül benne hátul.Megfordíthatod nyugodtan
2013. febr. 4. 13:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát, én 11 hósan kezdtem ülésbe tenni (9kilótól), elvileg 12 hós kor alatt nem ajánlott megfordítani.

Ha csak a lábai nem férnek el, az nem olyan nagy gond, inkább ha nem akar már úgy utazni. ha szeret még úgy utazni, akkor simán hagyjad még 2 hóanpot, addig a nyaka sokat erösödik.

2013. febr. 4. 13:27
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi!! :)
2013. febr. 4. 13:27
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ne fordíts meg, az, hoyg felhúzza a lábát nem gond, ez minden gyerekkel így van egy idő után a fiam 20 hónapos és háttal utazik felhúzott lábbal. Amíg a súly engedi háttal vidd.

Most tervezik az új eu előírást ami szerint 18 hós korig csak menetiránynak háttal bekötve lehet majd vinni a gyereket, nem véletlenül.

2013. febr. 4. 13:43
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne fordítsd meg!

Az nem gond ha a lábát nem tudja kinyújtani, akkor nőtte ki az ülést, ha a feje túllóg az ülés háttámláján. De gondolom ez még nem áll fenn, egy 0-18-as ülésnél. Nekünk is ilyen kategóriájú volt, igyekeztem minél tovább háttal utaztatni, 1 éves kora körül fordítottam meg, mert elég sokat mentünk kettesben és marhára nem bírta ha csak a hátsó szélvédőt látja és sokat nyűglődött, a súlya akkor már megvolt hozzá, de nem bántam volna, ha tovább bírja. A háttal utazás sokkal biztonságosabb egy babának, sőt egy 1-2 éves kisgyereknek is.

2013. febr. 4. 13:48
 6/7 A kérdező kommentje:
Hűha,akkor lehet nem fordítom meg.A fejénél még bőven van hely.Még nem nagyon zavarja ha háttal van,mindig adok neki játékot,lefoglalja magát.Azért köszi a válaszokat,mindenkinek ment a zöld kéz:)
2013. febr. 4. 13:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Északi országokban 4 éves korig háttal viszik a gyerkeket.
2013. febr. 4. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!