Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Pampers kedvelők?

Pampers kedvelők?

Figyelt kérdés

Érdemes elolvasni

[link]

#Pelenkateszt
2013. febr. 4. 08:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem a liberó a legjobb:)
2013. febr. 4. 08:42
 2/11 anonim ***** válasza:
Nagyon jó hogy kiírtad!!!Köszi!!!!
2013. febr. 4. 08:42
 3/11 anonim ***** válasza:
Egyébként mi is a Liberot szeretjük!!Előző voltam!
2013. febr. 4. 08:43
 4/11 A kérdező kommentje:

Én 15 hónapos koráig Pamperst használtam, csak reggelre büdös motorolaj szaga lett és váltottam liberora .

Már csak azt sajnálom hogy nem liberot használtam az elejétől

:-(

2013. febr. 4. 08:45
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekünk meg pont a Liberótól volt pelenkakiütésünk! :(
2013. febr. 4. 08:49
 6/11 anonim ***** válasza:

Bevallom őszintén meglepődtem. Május óta nincs pelenkája a fiamnak, tehát lemaradtam kissé. Én mindig a Pampers premium care mellett döntöttem, az vált be a legjobban, de ezt nem is látom a listában, pedig érdekelt volna, hogy milyen eredményekkel tesztelik. OFF: mostanában használt valaki ilyet? Még mindig olyan jó, mint anno, vagy ez is vesztett a minőségéből?

Pelenkakiütéshez nem volt szerencsém, de a Sleep & Play-jel befürödtem. Én csacsi azt hittem, mivel a sleep alvást jelent, jó választás éjjelre. Csak az volt a gond hogy két alkalommal is, reggelre szétnyílt a derékrészen és a nedszívó kristályok beborították a fiamat. Fel is hívtam az ügyfélszolgálatot, ahol közölték, hogy ez nem bír ki 10 órát, tessék cserélni éjjel. Túróst. Akkor hónapok óta átaludta az éjszakát a fiam, nem kezdtem éjjel keltegetni és átpelenkázni, az nem jó a gyereknek. Ekkor váltottam a Premium Care-re, ami akkor, neki bevált.

A Libero Up&Go-val szintén pórul jártam. Vagy a hasán vágott be húsig, vagy, ha nagyobbat vettem, kiesett belőle alul a kaki. Kíváncsi vagyok, más ezzel, mit tapasztalt.

2013. febr. 4. 09:43
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi éjjelre Pampers premium care-t használjuk, sosem volt baleset, sosem folyt ki belőle semmi és kibír 10 órát is. Én nem váltok, nekünk bevált és sosem volt büdös és száraz a popsija 10 óra használat után is.
2013. febr. 4. 10:02
 8/11 anonim ***** válasza:
Ezt még nem olvastam... :( Örülök, hogy alapvetően pine-t használunk.
2013. febr. 4. 10:38
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi is Pamperst használunk, még sosem volt vele problémánk. Nem folyt ki a kaki és a pisi, még éjjel sem! És én sem éreztem még soha, hogy büdös lenne akár a pelus, vagy a babám bőre tőle!
2013. febr. 4. 11:31
 10/11 anonim ***** válasza:
Mi nappal pampers premium caret vagy active baby-t használunk, éjjelre p. sleep and playt, eddig teljesen meg vagyok elégedve, nem folyik ki semmi és nem is büdös... Nem fogunk váltani. Az elején kipróbáltuk a Liberot, mert olcsóbb volt, viszont szerintem nagyon vastag, és merev anyagú. Ízlések és pofonok...
2013. febr. 4. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!