Én 15 hónapos koráig Pamperst használtam, csak reggelre büdös motorolaj szaga lett és váltottam liberora .
Már csak azt sajnálom hogy nem liberot használtam az elejétől
:-(
Bevallom őszintén meglepődtem. Május óta nincs pelenkája a fiamnak, tehát lemaradtam kissé. Én mindig a Pampers premium care mellett döntöttem, az vált be a legjobban, de ezt nem is látom a listában, pedig érdekelt volna, hogy milyen eredményekkel tesztelik. OFF: mostanában használt valaki ilyet? Még mindig olyan jó, mint anno, vagy ez is vesztett a minőségéből?
Pelenkakiütéshez nem volt szerencsém, de a Sleep & Play-jel befürödtem. Én csacsi azt hittem, mivel a sleep alvást jelent, jó választás éjjelre. Csak az volt a gond hogy két alkalommal is, reggelre szétnyílt a derékrészen és a nedszívó kristályok beborították a fiamat. Fel is hívtam az ügyfélszolgálatot, ahol közölték, hogy ez nem bír ki 10 órát, tessék cserélni éjjel. Túróst. Akkor hónapok óta átaludta az éjszakát a fiam, nem kezdtem éjjel keltegetni és átpelenkázni, az nem jó a gyereknek. Ekkor váltottam a Premium Care-re, ami akkor, neki bevált.
A Libero Up&Go-val szintén pórul jártam. Vagy a hasán vágott be húsig, vagy, ha nagyobbat vettem, kiesett belőle alul a kaki. Kíváncsi vagyok, más ezzel, mit tapasztalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!