Mi a véleményed a Milumil 12+-os (vagy egyéb másmilyen tehéntejtej pótló készítményről? )
Az ikreim ezt isszák. Én is egy éves koru körül vezettem be reggel. Még szoptak után fél évig egyébként. Enyémek elfogadták az első perctől. Pár hónap múlva este is azt kérték a cici helyett - szívesebben aludtak el egyedül. Úgyhogy a mai napig megvan a 4 dl tejital. Nagyon szeretik, várják (szerintem nincs borzalmas íze...). Én sem adok nekik tejet meginni, a tejjel főzést is másfél éves korukban kezdtem el. Most 20 hónaposak, és lgalább két éves korukig tejitalt fognak kapni, ha ők másképp nem döntenek :)
Azt még mondanám, hogy ha a tiéd is rákap reggel, ne csodálkozz, ha eleinte akár egész délelőtt nem lesz éhes. Ha ebből megiszik 2,5 dl-t, az olyan, minta egy felnőtt meginna majdnem másfél litert egy húzásra. Nálunk simán kiváltotta a reggeli egy jó időre, épp hogy csak csipegettek, kóstolgattak utána. Most már igénylik a reggelit is egy órával a tej után (korán kelők), és megeszik a gyümit is tízóraira. Este vacsora után egy jó órával kapják meg az adagjukat. Remélem, segítettem!
a reggelit váltotta ki, ezt akartam írni :)
Én jónak tartom, táplálkozásban szakértő doki barátunk is a tejitalt ajánlja tehéntej helyett, igaz, ő annyira szélsőséges, hogy még a felnőtteknek sem javasolja a sok tehéntej ivésát...
Kb. egy évesen váltottunk rá a "normál" tápszerről.
Este, lefekvéskor isznak 2 decit.
Eddig semmi negatív dolgot nem tudok mondani vele kapcsolatban, megitták a natúrt és a banánosat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!