Hogyan kell felolvasztani a jégkockatartóban lefagyasztott husit? Ti hogyan csináljátok?
Figyelt kérdés
2009. szept. 3. 21:15
1/6 anonim válasza:
hááát .:):) mi nem jégkockatartóban tároljuk :) az miért jó ?:)
2/6 anonim válasza:
mint a saját magadnak való husit. nem értem a kérdést? lefagyasztod a jégkockatartóba, én mindegyiket külön-külön becsomagolom folpackba, így könnyű kivenni egyet-egyet.
3/6 anonim válasza:
Gondolom a főtt húsra gondolsz,amit a főzelékhez adnál.
Ha igen én úgy csináltam,hogy 1-2 órával előbb kivettem a fagyasztóból az aktuális evéshez képest(ebéd vagy vacsi) Aventes dobozba tettem és mire kellett szépen kiolvadt.Utána hozzákevertem a meleg főzelékhez.Sokkal gyorsabban kiolvad mint a nyers lefagyasztott ehhez képest nagyobb mennyiségű hús.
4/6 anonim válasza:
Én kiveszem, és úgy jegesen beledobom az éppen fővő babakajába, és együtt főzöm, és turmixolom. (a csirkemell főtten van elrakva a mélyhűtőbe).
5/6 anonim válasza:
Az a picike adag pár perc alatt felenged, ha forró vízbe teszed- én maradék anyatejtároló zacsiba adagoltam és folpackba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!