Vannak itt olyanok akik 2012 tavaszán, nyarán szültek Budapesten?
Szia!
Június 13.án született a kisfiam,el sem hiszem,hogy lassan 8 hónapos,nagyon gyorsan telik az idő.Néha nem könnyű velük a lánykám 4,5 éves,szerencsére ő nyugodt gyerek.A kicsi nem igazán szokott nappal aludni,így sajna csak este tudok pakolni takarítani,ha elaludnak.9kg 72cm.Karácsonykor 6,5 hónaposan felült,rá párnapra a kiságyba kapaszkodva felállt,mászik.Még csak 1 foga van,egy hete bújt ki.Elég sok mindent kóstolt már,szeret enni,még szopizik.3 hónapos koráig magától aludt el,beraktam a kiságyba,és már szunyált is,azóta pedig csak cicivel alszik.
(Bajcsyban szültem)
Nálatok mi a helyzet?Első baba?Hol szültél?Szoktatok járni valami foglalkozásra?(úszás,baba-mama klub)
Szia de örülök ennek a kérdésnek!!
Én Juli 19.én adtam életet egy gyönyörü, ám de nagyon hisztis lányzónak, már van egy 4,5 éves kisfiam!
3600gr.mal született 54 cm.rel, nagyon gyorsan és szépen fejlődik ,már 7 hónapos 8400 gr , és 68 cm, már mászkál négykézláb, feltérdel ,szavakat mond ,baba ,mama, apa, a nem szóra már majdnem hallgat, Már majdnem mindent eszik , kanállal is , Burgonyát paradicsomosan ,sütőtököt, répát, karfiolt, brokkolit , meg bébiételeket is ,tejpépet, banánt keksszel, babakekszet is rágcsál már ,mivel alul két fogunk már van ,és most egyszerre jön neki a 4 felső fogacska ,nagyon fáj neki ,szenvedünk is nagyon , reggel 220ml tápszer,
délben 200 gr főzelék plusz 100 ml tea
uzsira vagy tejpép egy adag ,vagy gyümi keksszel vagy csak gyülölcs
aztán 2 óra mulva egy -két babakeksz
majd vacsi 220ml Milumil jó éjt tápi
Sokat nevetünk ,játszunk vele ,irtó édes ha nevet mosolyog, bátyát nagyon szereti, irtó jó tesvér a bátyja!!
Hát minden jobb mint amit elterveztem,rosszabbra számítottam kisfiamból kiindulva!
Aliz a neve, a kisfiamnak meg Patrik Imádom őket ,csak nagyon fárasztó és nehéz!!szép estét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!