Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Biztos nem okoz lelki törést...

Biztos nem okoz lelki törést egy 2 éves kisfiúnál, ha leszoktatom a szopiról?

Figyelt kérdés

Napközben 3x és még éjszaka is kb.5x felkel cicizni,azon alszik el,azzal kel. Velünk alszik,cumit nem fogadja el,apja nem tudja elaltatni,a tesó sem jön így össze. :(

Most elégeltem meg,külön szobába megy és megpróbáljuk így altatni,tudom nem lesz egyszerű,de félek nem okozok ezzel kárt neki,hogy egyik napról a másikra nincs cici?

2013. febr. 3. 13:14
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Egyébként igen, a hálóból kiveszett az intimitás,de apukából és belőlem még nem ,szerencsére :D
2013. febr. 3. 16:36
 12/16 anonim ***** válasza:
Arra gondolok, hogy valamiféle ünnepséghez is lehet kötni ezt a leszokást és cserébe kap valami mást:) Erre jó alkalom lett volna a karácsony is. De ti is kitalálhattok valamit. Veszel neki egy nagyon személyes ajándékot, ami éjjel helyetted vele alszik mostantól és amit előtte megpuszilsz, így vele maradsz. Ennek ellenére szükség lesz határozottságra is. Átmenet az is, hogy szopi helyett van egy mély ölelés köztetek.
2013. febr. 3. 20:11
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem fog lelki törést okozni, akkor a gyerekek 90 százaléka lelki sérült lenne, mert kb. ennyien nem nem szopiznak 2 évesen. De én a helyedben nem egyik napról a másikra venném el.

Érdemes először szerintem az éjjeliről leszoktatni, megbeszélni vele, hogy csak világosban van cici. Egy kicsit talán méltatlankodni fog, de meg fogja érteni. Aztán pár hét múlva a többit, az esti lefekvés előtti maradhat a legtovább.

Sok sikert!

2013. febr. 3. 22:11
 14/16 A kérdező kommentje:
Igen este csak cicin tudtam elaltatni,de a külön ágyban. Nappalra egyáltalán nincs mert azt a legkönnyeb kihagyni figyelemeltereléssel,de éjszaka mitévő legyek?
2013. febr. 4. 12:30
 15/16 anonim ***** válasza:
én már írtam egy tippet...
2013. febr. 4. 13:03
 16/16 anonim ***** válasza:
Én pont ebben a cipőben. En hirtelen választottam el, fokozatosan nem ment. Első 3 nap kritikus volt, de összesen 2,5 hét alatt lett túl rajta.
2014. szept. 14. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!