Bent lehet maradni a kórházban, ha korábban született a baba és átkerül a koraszülött osztályra?
ha a dokid az osztályon tart, akkor igen,
vagy ha van anyaszállás,akkor ott tudsz maradni
Nekem is koraszülöttek voltak a gyerekeim, a PIC-re kerültek a születést követően. 2011-ben a MÁV kórházban szültem. 10 nap után mehettünk haza, addig én is bent maradhattam, de nem a szülészeten, hanem a terhespatológián voltam. A szülészeten csak olyan anyukák voltak, akik együtt voltak a kisbabájukkal. A terhespatológián meg még a babaváró anyukák voltak. Persze ez attól is függ, hogy éppen melyik osztályon van több szabad ágy.
3 óránként ettek a gyerekeim, olyankor mindig átmentem hozzájuk a PIC-re, plusz utána ott tudtam fejni is gépi Medelával. Részben tápszert, részben anyatejet kaptak, ciciből és cumisüveből is.
Volt olyan anyuka, akinek sokkal kisebb/fjletlenebb volt a babája, és sokkal több időt kellett benn maradni, közülök többen hazamentek, és otthonról jártak be reggel. Ez attól is függ, milyen messze laknak, van-e otthon nagyobb gyerek, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!