Mennyire jó a Bella Happy pelenka?
Figyelt kérdés
2013. febr. 2. 15:11
11/12 anonim válasza:
Szörnyű!!! Én fel vagyok háborodva nagyon és nem érdekelne ha csak a kaki-pisi folyt volna ki belőle. De fekélyes lett tőle a lányom popsija és műteni kellett. Semelyik másik pelusra nem lett allergiás csak ennek az anyagára. E miatt most cserélhettem le bio fürdetőkre, mosószerekre az összes itthoni szereket. Az orvos elmagyarázta, hogy olyan nagy mennyiségben irritáló anyagokat tartalmaz ami miatt allergiás lesz olyan anyagokra amikre egyébként azért nem, mert nem találkozna normál környezetben ilyen nagy dózisban. Mivel még pici nem tudni melyik anyag okozta ezért, hogy kiürüljön a szervezetéből mindent cserélhettem le. Ez a ,,minden" ez most egy 80e ft-os kiadással is járt holott 2e ft-al volt olcsóbb ez a pelenka az ez előtt használtnál. Egyébként egy nagyon aranyos doktornőnk volt aki szerint tilos lenne forgalmazni ezt a pelekát illetve a jonsons baba fürdető olajokat, mert minden 3. baba allergiás lesz valamelyik összetevő egyikére. Kösz szépen háppy bella!!!!!!!!
12/12 A kérdező kommentje:
kedve utolsó!mennyi időn belül látszódott a kislányodon a fekély?
2013. febr. 3. 08:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!