Pici lánynak ki legyen fúrva a füle?
Vitaindító kérdés :) Meg szeretném nézni, hányan értenek egyet ezzel és hányan ellenzik, kíváncsi vagyok, melyik táborban vannak többen. Ha lehet, indoklással együtt, miért jó illetve miért rossz kifúratni a fülét.
Aztán majd leírom én is, nekem mi a véleményem.
Kimondta hogy fém? Komolyan,a mi gyerekorunk óta van egy pár új dolog.
Orvosi müanyag babafülbevaló ,nem terhel.
Az én lányom is nagyon csajos ,de van fülbevalója a hosszú haja ellenére sose okozott gondot.Ha valaki nem akar ok,csak a hülye mellébeszélés nem kell.
Nem.
A lányom hatéves, még mindig nincs neki, bár már pedzegette, csak kicsit fél :)
Nekem kisfiam van, úgyhogy nem vagyok kompetens, de ha lányom lenne, nem fúratnám ki a fülét babakorban, csak majd később, ha ő is szeretné.
Én nem vagyok híve annak, hogy egy kisbaba legyen csajos/pasis. Egy baba legyen babás, és nem attól lesz szép, hogy fülbevalója van, vagy nagylányos/nagyfiús ruhákba van öltöztetve. Az sem tetszik, amikor újszülöttekre farmert, vagy szoknyát adnak.
Volt itt nem rég egy kérdés, ahol belinkeltek egy videót, amin egy 3 éves kisgyereket tetováltatnak. Persze mindenki felháborodott rajta, nekem ez ugyanaz a kategória, mint a füllyukasztás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!