Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem eszi meg a húst, mit...

Nem eszi meg a húst, mit csináljak az állagával?

Figyelt kérdés

Tudom, cináljak báránt :)

na de komolyra fordítva, féléves múlt, és amúgy ízelene neki, de az állaga idegesíti, hogy szálas. pedig megfőztem, szétturmixoltam de értem én, hogy nem főzelék állagú meg nem püré, így furi neki. Mit öntsek hozzá?

Köszi

2013. febr. 1. 14:51
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
És ha husi levessel turmixolnád? Én úgy csináltam, hogy tettem bele mindenféle zöldséget, husit, és a levéből annyit, hogy majdnem ellepje. Olyan simára tudom így turmixolni, hogy teljesen olyan mint egy főzelék, egyáltalán nem darabos, észre se lehet venni benne a husit.
2013. febr. 1. 15:00
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Vagy amit az első javasol, vagy ha a "szálas" hús a gond, akkor turmix előtt a szálirányra merőlegesen vágd vékony szeletekre, darabokra a husit.
2013. febr. 1. 15:06
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi a szálirányt tuti elszúrtam, legközelebb máshogy vágom, meg öntök hozzá a párolt zöldség főzővizéből, hátha...
2013. febr. 1. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!