Pici babámnak pattanás szerűsége van?! (folyt. Köv. )
Az állán van egy pici ilyen pattanás szerűség. Hagyjam és majd elmúlik vagy próbáljam neki "kinyomni"?
8 hónapos
Kinyomni ne próbáld semmiképp,nehogy begyulladjon,Inkább próbáld neki kammilával borogatni.az én fiamnak is volt ilyesmi és a kammillától pár nap alatt elmúlt.
Az ilyen kiütések,főként amik az állon,vagy az orr környékén jönnek ki,lehetnek faggyumirigy elzáródástól,amire szintén jó,ha kamillával naponta áttörlöd az arcát.
Ne nyomd ki!
Figyelgesd, el fog múlni néhány napon, esetleg héten belül.
Ha sokasodnak, akkor vidd dokihoz, de ne piszkáld!
Az én lányomnak is volt ennyi idősen, aztán elmúlt. Most 4,5 éves, és sok van a pofiján, néha az állán és az egész környék piros. Valszeg vmilyen fertőzés, jövő héten viszem dokihoz.
Ha vkinek a családodban tiniként nagyon csúnya volt a bőre, akkor kell rá figyelni! Nálunk apa volt ilyen, a lányomnak meg állati kényes a bőre, nem próbálom ki, hogy "majd elmúlik", aztán ki tudja, mi lesz 10 év múlva.
Szóval egy pöttyel ne foglalkozz, csak azért írtam le, hogy velünk mi van, hogy Neked ne kelljen hónapokig azt hallgatni, hogy "majd elmúlik", mire rájössz, hogy bőrdoki kell.
Ez a 3.napja, mára olyan, hogy szerintem most nőtte ki magát.. mármint ennél nagyobb már nem lesz..
NEm bántottam eddig se és nem is fogom, köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!