Ha darabosan jön ki a kaki, akkor még nem érett a baba gyomra a darabos kajára?
Eleinte a darabok darabosan köszönnek vissza a pelusban, aztán ahogy megtanul rágni az ínyével, úgy egyre kevésbé.
És ahogy a fogai is kinőnek (az őrlők), úgy még jobb lesz az eredmény.
De pl. a főtt kukorica még sokáig darabokban jön vissza, nagyobb gyereknél is, ettől nem kell megijedni.
Valami azért felszívódik belőle.
8 hónapos :)
Az ebédjét, uzsiját eddig mindig botmixerrel pépesítettem neki, viszont tegnap csak villával törtem neki össze. Nagyon ízlett neki, úgyhogy a végén már mi állítottuk le, hogy elég lesz, mert kipukkan a végén :)
Az párom pelenkázta a kaki után, és ő mondta hogy voltak darabok is a pelusban.
3. vagyok
Egyre kevésbé lesz az darabos.
Én most a 3. babámmal jártam úgy, hogy amikor 6 hónaposan elkezdtem kínálgatni, nem akart elfogadni semmi kanalas pempőt, bárhogy próbáltam.
Aztán kezébe nyomtam a puhára főtt almát, és szépen megette.
Ő is 8 hónapos most, csak darabosat eszik egyedül és kézzel. Legalább nem kell turmixolni. :o)
A (durum)spagettit úgy szippantja be, ahogy kell. :o)
Kenyeret katonákban eszi, szépen, kis darabokba vágom, amit lehet, de van, amit ő is szívesen harap. (Időközben 3 foggal :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!