Csöpögésmentes szelepes itatopoharak: másnak is pár használat után elkezd csöpögni?
ami jónak tűnik az a tommee tippee, és a müller sajátmárkása. csak az utóbbit többször kibőkte a szilikon csőrnél. :(
A kemény csőrűből nem tud inni, abból volt disney-s, de az is csöpög.
vagy állandóan rosszat fogok ki...
Aventet vettünk, lassan 8 hónapja használják.
Ha rendesen össze van rakva, nem csöpög, maximum az, ami a szívókában maradt. Ha csak kicsit is lazábban van összenyomva, vagy nincs rendesen rátekerve a teteje, akkor ömlik.
Mindegyikben cseréltünk már egyszer szívókét szeleppel, de elhasználódás, és nem csöpögés miatt.
Én is kipróbáltam már szinte mindegyiket. Az Avent volt a legrosszabb, abból csöpögött állandóan a gyerekek orrába az innivaló.
A második gyermekemnél a Tesco-s Disney márkájú kemény csőrös jött be, egy hibája van csak, mégpedig, hogy nincs teteje, így ha elmentek otthonról, akkor nem a legjobb. A másik a Tommee Tippee, én erre esküszöm, nem csöpög egyáltalán, viszonylag elfogadható az ára, és még szép is.
Két különböző Avent-ünk van, mindkettő csöpög:(
Viszont a Nuk szilikonos Micimackós nem csöpög (igaz, horror volt az ára).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!