Milyen ágyneműt és huzatot vettetek a babának a kiságyba? Miből mennyit?
ágynemű,huzatok,baldachin,takaró,matracvédő,lepedő,stb.
Linkelni tudtok?
A baldachin bár szép, de felesleges, max porfogónak jó!
Lepedőből 3-4 db jó ha van, matracvédőből egy is elég!
A feje alá nem kell semmi, max egy textilpelus!
Kisebb babatakaróból elég szerintem kettő, arra nem kell huzat, felváltva tudod használni!
A rácsvédő viszont hasznos!
És milyen a takarótok a kiságyba? Ezek az ágynemű szettek nekem sem tetszenek,drágák,csicsásak,szóval nem kell.
Rácsvédőt veszek természetesen,meg 3-4 lepedőt,illetve matracvédőt is. De a takaró nem tudom milyen legyen,ami tuti jó.
Én hálózsákot használtam pici korában is. Volt két babaplédünk, azt még ráterítettem ha hűvösebb volt. A nehéz takaró amúgy sem praktikus. Párna nem kell ilyen picinek, még az én 2,5 évesem sem alszik párnával.
Lepedőnk 4db volt, matracvédőt nem vettem, szerencsére nem is kellett. Baldachint sem tettem fel, kaptam, de csak porfogó lett volna. Persze, nagyon szép de én más értelmét nem látom.(Azt szokták mondani, megszűri a fényt, de ezt nem igazán tartom igaznak. Mivel az elején ugye teljesen nyitott, így ott ugyan úgy be árad a fény. Ráadásul sosem kapcsoltam "reflektort" a szobában. Éjszaka ha kellett, csak egy pici lámpát kapcsoltam fel.)
Nekünk pont ez az összeállítás van:
Persze takaró és párnahuzatból van többféle, de baldachin és a zsebes tárolóból ilyen macis-méhecskés van.
ezzel takarom születése óta,jól körbeveszi,akármilyen pózban is van :)
3db gumis lepedőt vettem
2db vatelin béléses takarót varrtam
csomó hálózsákot is vettem (frottír hosszú ujjúakat)
matracvédőhöz 3cm vastag habszivacsot vettem és arra varrt anyukám huzatot
ennyi.. nekünk párna nincs, baldachin nincs. Végül hol hálózsákban, hol takaróval alszik, én hálózsákban jobban szeretem altatni csak sokszor rajtam alszik el a hordozókendőben és akkor már nem öltöztetem utána, csak leteszem, ilyenkor egy vatelin béléses takarót terítek rá, az szerintem elég. 20-21 fok van nála éjjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!