Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak nekem nem mond semmi...

Csak nekem nem mond semmi újat az Anya, taníts engem c. könyv?

Figyelt kérdés
Szinte kizárólag olyan dolgok vannak leírva benne, amiket egyébként is csinálok a lányommal.
2013. jan. 31. 13:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

nekem se mondott semmi újat szerintem azért elég evidens hogy beszélgetek hozzá hogy mi történik vele, öltözéskor hogy épp melyik ruhadarabot vesszük fel vagy mi van a pólóján...

vagy hogy kukucsozós játékot játszunk, vagy elrejtek neki ezt azt szerintem ezek annyira unásig ismert dolgok hogy még idős bácsik is emlékeznek ezekre meg olyanok is tudják akiknek nincs is gyerekük...

szerintem igen szegényes fantáziája van akinek ez nem jön magától vagy elég szemellenzősen élt addig ha ezek nem evidensek neki egy babával...

2013. jan. 31. 13:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel én is egyetértek. Néhányszor beleolvastam, hogy ötleteket merítsek, de semmi újat nem mondott. Ezeket szerintem mindenki megcsinálja, nem kell hozzá könyv...
2013. jan. 31. 13:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is felszoktam lapozni hébe-hóba, ha hóforduló van a lányom életében. Megnézem, hogy mi újat kéne tanítani, de mindig rájövök, hogy azokat vagy tudja a gyerek vagy alapvető, hogy megtanítom.

Szóval .. nincs semmi új benne. Legalábbis nekem :)))

2013. jan. 31. 13:48
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon tetszik ez a könyv. Van 3 gyermekem, de néha az ember úgy van vele, hogy nem nagyon jön az ötlet, hogy most mit is játszottunk régen. Én szeretem, nem rossz(szerintem.)
2013. jan. 31. 13:50
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Na én is épp ma reggel szerettem volna egy hasonló kérdést feltenni, de felébredt a lányom. Ad néhány ötletet, de többet nem. Pl. a 17 hónapos gyerekek számára lévő feladatsorban van egy olyan, hogy válogassunk gombokat. Nem tudom kinél hogy van, de a kislányom hamarabb a szájába venné, minthogy egy másik tálkába rakja.
2013. jan. 31. 13:52
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
nekem is megvan valahol, otletet meriteni nem rossz, de ha kicsit talalekony vagy magadtol is rajosz. Nekem a kedvencem az volt hogy 10hosnak babozd el hogy orvosnal jar. Lehet hogy csak en vagyok maradi, de nem hiszem hogy az elso babjateknak pont az orvosrol kellene szolnia.
2013. jan. 31. 14:49
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok túl kreatív, úgyhogy sok ötletet merítettem belőle. Szerintem jó, persze nem programszerűen, hogy akkor minden délután 5-6 között tartjuk a fejlesztő foglalkozást, de én szerettem lapozgatni.
2013. jan. 31. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!