Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hónapos kislányunk hason...

3 hónapos kislányunk hason fekve pucsít, és felváltva jobb és bal lábát húzogatja fel. "Gyakorolja" a mászást? Nem korai ez még?

Figyelt kérdés
2013. jan. 31. 11:04
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Áááá! Miért nyomnám le?? Miért kell ironikusnak lenni? Azért írtam azt, hogy korai, mert úgy rémlik, hogy 6-7 hónapos korban másznak a babák.

De miért is magyarázkodom...?

2013. febr. 8. 14:02
 12/14 anonim ***** válasza:

Végülis nem azt kérdezte /kérdezted ,hogy mit lehet tenni elleme,hanem csak kiváncsi volt /voltál arra ,hogy ideje van -e már vagy korán teszi ezt ... ? ! :)

Én igy értelmeztem ezt a kérdést .

Ne is magyarázkodj felesleges . :)

2013. febr. 8. 23:25
 13/14 anonim ***** válasza:
Jóvanmá, csak szellemeskedtem. Bocs, ha megbántottalak, csak nekem mindig furcsa, ha valamire megkérdezik egy kisgyereknél, hogy nem korai-e? :-)
2013. febr. 18. 14:16
 14/14 anonim ***** válasza:
Jólvan a vicc az más . Nem úgy értelmeztem részemről a kérdezőt azt nem tudhatom. :D Kergemacska a neved is ,gondolom mert sokat viccelődsz . Amúgy a humort alapvetően én is imádom . :))
2013. febr. 19. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!