A hónaljban mért hőmérséklet mutatott már vkinek rosszat? Vagy rosszul lehet csinálni?
A digitális szerintem "sz-t se ér", bár biztos jól lehurrognak majd miatta, de saját magamon egymás után mérve is három különböző értéket kapok...
Az analógot ha nem teszed be a megfelelő helyre, akkor alacsonyabbat mutathat simán. Hónaljban 10 percig kell mérni.
Nem tudom mennyi idős a baba, de ha biztosat akarsz, popsiban mérd 3 percig. Ha fél perc elteltével sem emelkedik tovább, akkor kevesebb idő is elég lehet.
Adj a kezébe egy játékot, szórakoztasd. Én még 2 évesnek is popsiba mértem simán.
egy éves, de ellenáll
popsiban is szoktam pelusozáskor, de nincs szivem mindig ott, mert ordít
meg ki is nyomja
38 alatt volt a popsiban is, de ilyen meleg volt tegnap, mikor 38,2 volt
bár lehet az volt rossz
lerázóssal lehet popsiba mérni? bár azt biztos rosszabbul viselné
Persze.
Az enyémek nem viselték olyan rosszul. Csak a vékony kis végét kell bedugni, nem az "egészet" Énekel, mesélj, esetleg a nappaliban fektesd hátra (alá valami vízállót, vagy amit nem sajnálsz), és indíts be valami mesét közben. Amíg azt nézi, már meg is vagytok.
37,9 levonva popsiba
hagyom a hónaljt szerintem
persze lehet azóta feljebb ment
tovább kutakodtam és itt is írták és az informeden is, ha a hónaljba mérünk, akkor 0,5 hozzá kell adni
így már okés lehet
gondolom csak gyerekeknél
de persze, akkor felmerül a kérdés, hpgy mennyire pontos
így marad láz esetén a popsi, a hónaljba meg ha melegnek érzem a kis buksiját.
"ha a hónaljba mérünk, akkor 0,5 hozzá kell adni"
Nem, nem kell hozzá adni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!