Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hasznos dolog-e a babaúszás?

Hasznos dolog-e a babaúszás?

Figyelt kérdés
Kislányom most 3 és fél hónapos. Azt hallottam, hogy 4 hónapos koráig jó elkezdeni a babaúszást, most jön a nyár ezért is jó lenne. Arra lennék kíváncsi, mik a tapasztalatok ezzel kapcsolatban.
2008. jún. 3. 18:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem ismerösöm van, aki vitte a kisfiát. Ő is 4 hónaposan kezdte járatni. Azért jó ilyen korán, mert még friss az élménye a bébinek a vízről (a magzatvíz miatt) és így hamar megszokja és késöbb ha valóban úszásról lesz szó, nem fog tőle félni, és már otthonosan fog mozogni. Az úszásoktatás elött mostmár otthon próbálgathatod, hogy fürdetésnél egy pohárral locsolod a fejét (haját), hogy kezdje megszokni. Amúgy nagyon édesek, én meglepődtem amikor láttam, hogy milyen ügyesek tudnak már lenni egy éves korukra!
2008. jún. 3. 19:11
 2/2 anonim ***** válasza:

Olvasd el ezt a cikket, ebben leírtam a tapasztalataimat:

[link]

2008. jún. 3. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!