Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másnak a babáját is ennyire...

Másnak a babáját is ennyire megviseli a fogzás?

Figyelt kérdés

Már teljesen kivagyok...:(

Éjjel nappal űvölt, nem alszik se éjjel se nappal. Már nem tudom mit csináljak szegénykémmel.Már egy csomó mindent kipróbáltunk, de nem sok javulást hozott! Kezdek nagyon elfáradni...:(

2009. szept. 2. 17:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Együttérzek veled,mi is most fogzunk.Semmi nem jó,éjszaka óránként nyöszörög,felébred.Én Dentinoxot használok,és Nurofent.Szinte csak kézbe van el.Ma csak 2 órát aludt egész nap,szinte nyekereg egész nap.Már kezdek úgy kinézni mint a zombi:)Bízom benne,hogy hamarosan vége,és aztán kezdődik újra:)6,5 hós-2 jön egyszerre.
2009. szept. 2. 17:49
 2/7 anonim ***** válasza:

Az én babám 7 hónapos! Az első két foga 5 hónaposan jött ki neki, aztán az elmúlt egy hónapban 4 jött szinte egyszerre!! Mióta beindult a leghosszabb idő amit egyben aludhattam az 3,5 óra volt!!! Általában 1-2 óránként ébreszt! És egy így megy már két hónapja!!! Én is nagyon kész vagyok már!!! :( Nappal mondjuk aránylag jól alszik, remélem így is marad, mert ilyenkor én is sunyok vele egyet, különben már teljesen kipurcantam volna!

De amúgy meg úgy sajnálom szegényt, nagyon rossz lehet neki! A legrosszabb hogy nem tudunk segíteni rajtuk! :(

2009. szept. 2. 20:27
 3/7 A kérdező kommentje:

2 hónapja??? Úristen!!! Az nem semmi! Nekünk "csak" 2hete tart de már teljesen kivagyok!!! Igaz én 2 hét alatt egyszer sem aludtam 1.5 óránál többet egyhuzamban!

Ráadásúl még kézben sincs el nagyon, meg hát már a derekam meg a kezeim is leszakadnak a fájdalomtól! :(

2009. szept. 2. 21:28
 4/7 A kérdező kommentje:
6.5 hónapos, de már 9 kg!
2009. szept. 2. 21:29
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Drága kisfiam 3 hónapos kora óta fogzik.Volt olyan hét hogy 6 foga jött egyszerre.Pont karácsonykor.:SMost 16 hónapos elmúlt kijött az összes foga a nagyörlőkön kívűl,eddig réálom volt,most egy kisangyal.Alszik éjszaka,meg nappal is egyhuzamban,nincsenek fájdalmai,nem nyűgös.Hát kemény volt.De a homeopátia nagyon sokat segített,persze csak könnyített,nem múlasztott.Kiartás csak ennyit tudok ondani.Egyszer jobb lesz.
2009. szept. 2. 21:38
 6/7 anonim ***** válasza:

2. vagyok!

Az utolsó válaszoló adott egy halvány reménysugarat! :) Remélem ha kibújnak a fogai nálunk is helyreáll a rend, mert anno amikor hazahoztuk a kórházból 6-8 órákat aludt éjjel!! De jó is volt!!!

6,5 hónaposan 9 kiló!! Az igen!! Szép súlyban van! Együtt érzek Veled! Igaz az én fiam 7 hónaposan 8,3 de az is éppen elég!

2009. szept. 2. 21:47
 7/7 A kérdező kommentje:
Most talán úgy vettem észre, hogy a virbucol kúptól jobban van! Hát köszönöm mindenkinek...és kitartás nektek is!
2009. szept. 3. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!