Hova tegyük a kiságyat? És hova a járókát?
Nemsokára külön tudunk költözni a szülőktől.
Párommal vitatkozunk,h. hova tegyük a kiságyat és hova a járókát. Van külön gyerekszoba, de mindkettő nem fér el se hozzánk, se a pici szobájába. Ti melyiket hova tennétek és miért? Velünk aludjon a baba (5 és fél hónapos) vagy inkább napközben legyen ott? Tapasztalt anyukák, légy szíves adjatok ötletet, ti hogy csinálnátok!?!
Szia!
Mi is ennyi idősek vagyunk.Nálunk úgy van, hogy a kiságy a mi ágyunk mellett van, így ha éjszaka kéri a cumit csak egy karnyújtásnyira van :)
Napközben viszont a járókában van, ami nálunk a konyha-étkezőben van, így látja hogy mit csinálok.
Csak éjszakára van a hálószobában, így állítólag nem keveri össze az éjszakát a nappallal.
Nálunk ez vált be, már jó pár hónapja átalussza az éjszakát, persze nem biztos hogy csak ezért.
Remélem tudtam segíteni.
Szia!
Mindkét gyereknél úgy volt nálunk, hogy a kiságy a gyerekszobában volt (kezdettől fogva a saját helyén aludt mindenki), a járóka pedig ott, ahol a családi élet folyt -nappali, illetve a kistesó esetében a gyerekszoba.
Egyértelműen a kiságy a szobájában, aludjon külön, nektek is, neki is így lesz jobb.
A járóka meg a nappaliba, vagy ahol napközben legtöbbet vagytok, hogy ott szokja meg, ott tudd hagyni, ha kell ...
Ha van kérdésed, írj nyugodtan privit
nálunk a kiságy a háloszobában volt, a fiam 1 éves koráig ott aludt, aztán átkoltozott a gyerekszobába.
járokánk nem volt, csak egy utazoágy erre a célra, az a nappali és a konyha kozt (szélesebb ajtonyílás ajto nélkul
), így mindkét helyrol láthato. sajnos nem tudtam megszerettetni a fiammal, igy nem sokáig használtuk, de így szerettuk volna.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Az a baj,h. a gyerekszobán és a mi szobánkon kívül máshol nincs hely egyiknek sem. Sajnos nagyon pici a lakás és ezeken kívül csak egy miniatűr fürdőnk és konyhánk lesz.
Párom mindenképpen azt szeretné,h. velünk aludjon még egy jó ideig, én viszont már külön szobába raknám. Nem tudom, miért, valamiért ezt érzem "jobb"-nak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!