Olivér név mellé mi illene második keresztnévnek?
Figyelt kérdés
Mi egyelőre a Milánra gondoltunk, de még nem vagyunk biztosak benne, szívesen fogadnék még ötleteket. :) Köszi!2013. jan. 29. 10:52
1/7 anonim válasza:
Miért nem olyan nevet választotok, amivel "tisztelegtek" egy rokon, ismerős vagy barát előtt? Szerintem a második név erre is van. Ráadásul az Olivér nagyon menő, modern név, jól illik hozzá egy klasszikus (nekem az András ugrott be elsőnek).
2/7 cavalli válasza:
Ha fiú lesz nekünk is Olivér lesz a neve. :) Miért akartok 2. keresztnevet? Hogy hangzana a teljes neve?
3/7 anonim válasza:
így vezetéknév nélkül nehézkes, de szerintem második névnek válogathattok a felmenők/rokonok keresztnevei közül is.
4/7 A kérdező kommentje:
Én mindig is 2 keresztnevet szerettem volna a gyerekeimnek, meg nálunk ez valahogy hagyomány a családban, szinte mindenkinek 2 van. A vezetéknév viszonylag ritka és rövid. Az András amúgy szép név, nagybátyámat is így hívták.
2013. jan. 29. 10:58
5/7 anonim válasza:
Bármi, ami nem R-rel kezdődik. A magánhangzós nevek nagyon jók. Egyébként nekem is rögtön az András ugrott be még mielőtt megnyitottam a kérdést. :)
6/7 anonim válasza:
Nekem az Andras nem tetszik. Mondjuk akkor ma Attila, de nekem a Milannal tetszik :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!