Hol vesztek őszre télre ruhákat a babátoknak?
én az "itthoni" futkozós ruhákat a tescoban fogom megvenni azt hiszem. body-kat, rugikat biztos, hogy ott. ha látok aranyosakat persze. A szebb rucikat bababoltban szoktam venni általában, ebből csak néhányat kap úgyis.
Illetve ha járok kínai üzletben, ott is szétnézek, aranyos fiúruhák szoktak lenni.
Én nem szeretek vagyonokat kiadni a ruháira, mert a következő gyerek biztos hogy nem lesz 4-5 éven belül /legalábbis a tervek szerint/, így ezeket a ruhákat úgysem nagyon tudom eltenni olyan sokáig. inkább a következőnek veszek megint újakat, olcsókat és akkori "ditvat" szerintit.
Te hol vásárolsz általában?
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Én is a Tescoban szoktam venni ruhákat kislányomnak. Voltunk bent a C&A-ban is szét nézni és a Brendon honlapján is nézegetem az árakat. A Dm-be be megyünk a hétvégén és átvesszük a kuponokat majd meglátom mit hol veszünk meg. Elég drágák a baba ruhák. Még mindig nem tudom kell e kocsi cipő. Anyukám kérdeztem és ö azt mondta nekünk is volt régen. 5000-6000ft-ért sokallom! C&A-ban is egy kabát sállal ami tetszett 7990ft.
Szia!
én a teszveszen vásároltam párszor ruhákat, és innen is rendeltem párszor: www.ruhafalva.hu
Mielőtt megszületett a babó mi elmentünk Hungexpo bababörzére, ott is van rengeteg új ás hazsnált ruha is. Most is lesz majd októberben,szerintem idén is elmegyünk körülnézni.
Atescoban én is csak bodykat szoktam venni és alvós rugikat.
a bodykat, alvosrugikat a tescoban veszem kezdettol fogva, ill. a "szebb" pulcsikat is, ezekbol nem sokat.
az elso honapokban vettem bababoltban és internetrol is (ujakat), aztán ahogy nagyobb lett a fiam, már kinaiban is, sot, a KIK-es ruhák is helysek, jo áron is vannak és nem is tul muszálasak, otthonra,kimenore nagyon jok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!