Szerintetek jó ez az elválasztási módszer? Milyen tápszert adjak neki, annyiféle van! Bővebben lent
9 hónapos a babám, anyatejes. Délelőtt és délután már eszik gyümit, husit, mikor mit. Ezen kívül még napi 4 alkalommal szopik.
Az a tervem, hogy a déli szopi helyett tápszert adok neki, aztán egy hónap múlva a reggeli helyett is, majd újabb egy hónap múlva az esti helyett is. Közben (10 hónap körül) a déli tápszer helyett majd kap rendes ennivalót. Ezzel a módszerrel 1 éves korára teljesen el tudom választani. Szerintetek ez jó terv?
Milyen tápszert vegyek neki, natúrt vagy gyümölcsöset és milyen márkájút?
Vajon mennyire fogja ez megviselni? Igazából lelkiismeretfurdalásom is van, hogy lenne tejem, de muszáj elválasztanom. Ráadásul nem szívesen veszi a rendes étkezést, nagyon szeret szopizni.
Mielőtt valaki véletlenül letámadna, lassan muszáj abbahagynom a szoptatást, orvosi és védőnői javaslatra. Már 6 hónaposan mondták, de azt mondtam, amíg van bennem szufla, addig szoptatok. Nagyon lefogytam tőle, és erőtlen vagyok, bármennyit eszek, bármennyi vitamint szedek, voltam komplett orvosi kivizsgáláson, elvileg egészséges vagyok, de közben mégse, azt mondták, belőlem ezt hozza ki a szoptatás.
Köszönöm a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!