Hogyan alszik 6-12 hónap közötti babád?
Ha van kedved, válaszolj légyszí pár szóban a következőkre!
1. Mennyi idős?
2. Anyatejes vagy tápszeres?
3. Végigalussza az éjszakát? Ha nem, hányszor ébred?
4. Mit csinálsz, ha felébred?
5. Hol alszik?
Nem írom le egyelőre, nálunk mi van, befolyásolás nélkül szeretném látni, hogy ahogy nálunk megy, az mennyire megszokott.
Köszönöm!
1. 5 és fél hónapos.
2. anyatejes
3. nem, 3-4x
4. megetetem és alszik tovább
5. saját szobájában
Szerdán lesz 9 hós.
Tápszeres (+normál kaja).
Változó, hogy átalussza-e, 0-1-2x ébred.
Cumit kap és simit. Plusz ha felállt, hasra tesszük.
A saját ágyában aludt mindig, kb 5 hós korától tettük át a szomszéd szobába, azóta mindannyian jobban alszunk. :)
1.9 ès fèl hònapos
2.anyatejes
3.este 9-tol reggel fèl6-ig, 6-ig alszik,
4.ha esetleg felèbred cicin alszik vissza, de ez ritka
5.fèl 6-ig a kisàgyban a mi szobànkban, utàna a velunk
1. 6 hónapos lesz 2-án
2. Tápszeres, 3,5 hónapos kora óta
3. Nem alussza végig az éjszakát, nagyon sokszor ébred, olyan 7-8 körül alszik el, jó esetben 11-ig alszik, utána van, hogy fél óránként vagy óránként ébred, és hajnal 5-6 között végleg felébred.
4. Általában nem éhes, először visszaadom a cumit, aztán jön a simi, aztán jön az innivaló, majd a tápszer, majd a babakocsiban tologatás. Sokszor ez sem segít.
5. A mi szobánkban, de a saját ágyában.
Köszönöm a válaszokat!
Először is, úgy tűnik, megdőlt az elméletem, hogy a tápszeres babák jobban alszanak. :) Az enyém 10 hónapos, anyatejes, és rengetegszer ébred, csak cicin alszik vissza. A tesójával közös szobában kezd, de a vége rendszerint az, hogy átviszem magunkhoz.
Viszont rosszabbak az éjszakáink az ide válaszolók átlagánál. Mondjuk nem vagyok meglepve. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!