Segtenél? MElyiket vegyem meg a kislányomnak? Linkek lent.
vagy
Melyiket ajánlanád? 3 hetes most a kislányom :) Köszönöm a válaszokat.
Egyik nap ugyan ezt kérdezted, csak tudsz már dönteni.
Szerintem telejsen mindegy de talán a pihanö kisebb helyet foglal és a hozzátáplálásnál is tudod használni amíg nem ül stabilan fel.
Hát az áruk igen különböző, gondolom, de ha mindegy, akkor attól függ mire szeretnéd használni. Mi azért vettünk pihenőszéket, mert abban kezdtük a hozzátáplálást 4 hónaposan, addig nem is volt neki, de már bánom, mert nagyon klasszul elvolt benne, pedig nem volt rajta semmi játék, és meg csak nem is rezgett. Kivittem magammal a konyhába amíg főztem, énekeltem neki, beszélgettem hozzá, ő meg nagyokat kacagott.
A nagyobb nem is fért volna el nálunk, de egyik barátnőmnek volt hasonló, és azt mondta, hogy szerette, de pont mikorra kinőtte, akkor kezdte volna igazán élvezni.
Egyébként a lányomnak volt elektromos hintája, de utálta, úgyhogy egy hónapon belül túl is adtunk rajta...
Úgyhogy igazából tökéletesen elvannak a pihenőszékben, de biztos élvezné a hintáztatást is, pénz és helyfüggő... Én biztos nem adnék 20.000 fölötti összeget egy hintáért, amit 9 kg-ig lehet használni...a lányom 5 hónaposan volt 9 kg...szóval lehet csak pár hónap...
Nekünk volt mindd a kettő.
A hinta jobb volt, mert az ringatta, lehetett 2 fokozatban dönteni a háttámlát, a körforgó lekötötte a figyelmét, szép zenéket játszott.
Etetni is lehetett benne, van kis tálcája, lehetett kicsit feljebb ültetni.
Huzata könnyen levehető , mosható.
A pihenőszék felesleges volt, ugyan azt a célt szolgálta a hordozó, abban vihettem magammal a lakásban erre arra, vettem rá játékokat.
A pihenő széket eladtam, felesleges.
3 hetesnek még egyiket sem.
majd 4 hós kora körül az fp-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!