Ha elalszik a babátok séta közben, akkor annak érdekében, hogy ne ébredjen fel, "ruhástul" beteszitek a kiságyba?
Én letekerem a fűtést, óvatosan leveszem a sapkáját, és lehúzom az overall cipzárját.
Amikor felébred, van hogy le van izzadva. Ugye nem csinálok így hülyeséget?
èn betolom babakocsiban és ott alszik tovább. lehúzom a zipzárt meg kitakarom és ennyi. ha melege van rögtön felébred.
mikor még tárasasházban laktunk akkor csak a mózest vittem fel.
Kicsit náthás még, ezért nem hagyom kint. Egyébként kint szoktam hagyni szélvédett helyen séta után, amíg megcsinálom a dolgomat.
Ilyenkor nagyon jókat alszik. Általában 14-17 óráig.
-5 fokig simán lehet kint altatni, akár órákat is a babákat. Annál jobb lesz az immunrendszere.
Mondom én, aki panelban lakik, nem tudom kitolni sehova, mert az erkélyünk tele van mindenfélével.
Anyósoméknál viszont nagyon jókat alszik kint a teraszon, jól felöltöztetve.
Itthon én is úgy csinálom, ahogy te: csak kinyitom az overált, meg ami alatta van, leveszem a sapit és hagyom. Ha melege van, hát legyen, utána úgysem viszem ki megint a hidegbe. De általában ilyenkor kihasználom az időt, és sarkig nyitom az erkélyajtót. Így legalább ki is szellőztetek. Bár ha becsukom, már 1 perc múlva meleg van megint....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!